Silas Holst inspirerer Vild med dans-deltagere

torsdag d. 6. oktober 2016 kl: 13. 52 Af: Ritzau Fokus

Det nye kuld Vild med dans-deltagere var inde og få et skud inspiration, da de onsdag så "Anything Goes".

At brillere i kreative fag kræver blandt andet ambition, passion og inspiration.

Særligt sidstnævnte er vigtigt for at holde dampen oppe, men nu har de aktuelle Vild med dans-deltagere været inde og få et ordentligt skud.

Vild med dans-deltagere så musical

Onsdag var det folkekære kuld dansere nemlig inde at se Vild med dans-veteranen Silas Holst spille overfor Preben Kristensen i musicalen “Anything Goes” på Det Ny Teater i København.

Spændende nyt: Derfor går MGP-vinder rundt med stort smil for tiden

Særligt de velkoreograferede dansetrin inspirerede deltagerne til fredagens dansedyst, hvor nogle – heriblandt tv-kokken Gorm Wisweh og hans professionelle partner, Sofie Kruuse – skal danse samba.

– Vi tager helt bestemt friheden med hjem. Friheden i den måde de danser på, siger Sofie Kruuse. Gorm Wisweh er enig:

– Ja, jeg er nemlig for stiv i den samba, vi øver os på. Det er virkelig svært, for der er nye rytmer hele tiden. Man skal bare være smilende og glad og nyde det. Og ikke tænke så meget på de ben der, griner den populære tv-kok.

Også Morten Kjeldgaard, som uge efter uge har imponeret dommerne og trukket rekordhøje point med hjem sammen med sin partner, bokseren Sarah Mahfoud, lod sig mærke af den dansende opsætning.

– Jeg bliver inspireret til at tage en historie ind i dansen, også selv om den ikke nødvendigvis er ligeså dyb som her, siger den professionelle danser, som også til dagligt arbejder med musicals, når han ikke lærer sin partner at danse som en sommerfugl.

Inspirationen flyder forhåbentlig inden fredag, hvor de dygtige amatørdansere skal dyste i forskellige latindanse, blandt andet samba og rumba.

Kendt TV-kok i distræt frieri: Glemte vigtig ting i farten

Der er nu ni par tilbage i den populære dansekonkurrence, som løber over skærmene på TV2 klokken 20 fredag.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu