Silas Holst i opråb: Støtter Anne Linnets søn

torsdag d. 29. december 2016 kl: 19. 37 Af: Ritzau Fokus
Silas Holst støtter Anne Linnets søn
Silas Holst støtter Anne Linnets søn efter Peter offentliggjorde, at han vil være en kvinde. Foto: NIELS AHLMANN OLESEN/Scanpix (Arkivfoto)

Danseren Silas Holst sender sin støtte til Anne Linnets søn, der vil have en kønsskifteoperation.

Silas Holst støtter Anne Linnets søn efter Peter offentliggjorde, at han vil være en kvinde.

De sociale medier er fyldt med flotte billeder og glade statusopdateringer, men også de negative kommentarer får plads.

Negative kommentarer får Silas Holst til tasterne

En række af de negative kommentarer har nu fået den danske musicalstjerne Silas Holst til tasterne, og onsdag aften delte han et opråb på det sociale medie Instagram.

Tidligere onsdag fortalte Anne Linnets søn Peter nemlig i ugebladet “Tæt på”, at han ønsker at være en kvinde. Han fortalte desuden, at han planlægger at blive opereret i Californien og at transformationen allerede er i gang.

Efterfølgende strømmede det ind med kommentarer til historien på de sociale medier.

Silas Holst viser sin støtte

Mange var positive, men Silas Holst har også bemærket en række negative røster, og derfor viser han nu sin støtte til den kendte sangerindes søn.

– Jeg synes, at det er vidunderligt, at Anne Linnets søn er ærlig og står frem og vil skifte køn. Respekt til de folk, der står ved, hvad og hvem de oprigtigt er, skriver han til et billede på Instagram.

– Jeg er ked af at skuffe jer, der kun har mundlort at lukke ud, men bøsser, lesbiske og transkønnede er altså kommet for at blive. Så lev med det, fortsætter han i opdateringen og tilføjer hashtagget “længe leve mangfoldigheden”.

Spændende nyt: Derfor går MGP-vinder rundt med stort smil for tiden

Silas Holst er kendt fra tv-programmet Vild med dans, som han deltog i som professionel danser. I 2012 forlod han dansekonkurrencen, fordi han havde for travlt med sin musicalkarriere.

Privat danner den 33-årige musicalstjerne par med sangeren og skuespilleren Johannes Nymark.

Sammen med parrets veninde Louise Mahnkopf har de datteren Maggie My, og næste år bliver regnbuefamilien en lille dreng rigere. Det afslørede de tre kommende forældre i november på det sociale medie Instagram.

– Vores lille familie bliver udvidet i starten af det nye år, og det glæder vi os til. Maggie får en lillebror. Alt er godt, og vi er meget glade, skrev Silas Holst dengang til et scanningsbillede.

Se Silas Holsts opråb her:

Silas Holst glad igen: Erstatter "Jytte" med "Egon"

Bare for at lave en modpol til alle de navlepillende højrøvede danskere der føler de må sige ALT online "fordi der er ytringsfrihed" (shit hvor jeg skammer mig btw – og JA – der er ytringsFRIHED ikke ytringsPLIGT) – jeg synes det er vidunderligt at Anne Linnets søn er ærlig og står frem og vil skifte køn… Respekt til de folk der står ved hvad og hvem de oprigtigt er… Og ked af at skuffe jer der kun har mundlort – i den vildeste grad at lukke ud – men bøsser, lesbiske og transkønnede er altså kommet for at blive – så LEV med det… #længelevemangfoldigheden @p.linnet (PS – jeg ved også godt mange skriver søde ting – og det er rar læsning)

A photo posted by Silasholst (@silasholst) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu