Silas Holst vraget til Vild med dans

onsdag d. 5. juli 2017 kl: 9. 42 Af: Ritzau Fokus

Silas Holst har modtaget støttende beskeder fra tidligere Vild med dans-kolleger efter ufrivilligt exit.

Det var tilsyneladende en skuffet Silas Holst, der tirsdag kunne fortælle sine fans og følgere, at han ikke vil tone frem på skærmen fredag efter fredag i årets udgave af “Vild med dans”.

I et opslag på det sociale medie Instagram forklarede den 34-årige danser, at det er produktionen bag det populære danseprogram, der har besluttet, at han ikke skal deltage i årets konkurrence.

Spændende nyt: Derfor går MGP-vinder rundt med stort smil for tiden

Kære alle. Mange har spurgt, om jeg skal lave @vildmeddans i år. Tænker jeg helst ville være den første til at svare jer. Og svaret er, NEJ det skal jeg desværre ikke. Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er "ikke nødvendig" i år. Holdet er sat, hvilket er helt fair. Så dette er ikke en sur update over min deltagelse ikke er ønsket. @mastifftvdk (produktionsselskabet) skal selvfølgelig sætte det hold de mener er det rigtige og hvis det er uden mig, respekterer jeg det til fulde. Det der dog irriterer mig er, at jeg fra deres side er blevet holdt hen længe, på trods af utallige henvendelser fra min side, da jeg har andre tilbud der skulle takkes ja eller nej til istedet i efteråret. De deadlines har jeg fået skubbet længe nu, da jeg gerne ville have lavet programmet i år og egentlig havde glædet mig og havde et hav af nye ideer til koreografi – men blev idag i telefonen mødt med et "nå ja, vi glemte da vist at ringe. Men holdet er sat – uden dig." Og igen – det er helt fair at lave det uden mig (😂😂) men at blive holdt hen og få taget beslutninger FOR mig istedet for MED mig, efter ti års samarbejde on/off irriterer mig. Men fred være med det.. værre ting sker i verden 😉 det blev til seks dejlige år med seks FANTASTISKE partnere!! Men tak til alle jer for alle jeres søde ord og spørgsmål angående min mulige deltagelse. DE er værdsat!! Og jeg håber vi ses i teatermørket 😘👍

A post shared by Silasholst (@silasholst) on


Siden er det væltet ind med beskeder fra fans, der ærgrer sig over, at Silas Holst ikke vil være at finde på tv-programmets dansegulv i år.

Vild med dans-kolleger sender støttende ord

Flere af musicalstjernens tidligere Vild med dans-kolleger har også kommenteret opslaget på det sociale medie, hvor de sender støttende ord til danseren.

– Megatræls, at du ikke er med. Glemmer aldrig den finaleuge, vi havde sammen i 2010. Du er et af de kreativt dygtigste mennesker, der findes, og jeg har så stor respekt.

– Vi skal fandeme hygge i København alligevel. Glæder mig til at se dig i det næste projekt, du skal lave, skriver den garvede danser Mads Vad.

Den professionelle danser Karina Frimodt, der har deltaget i seks sæsoner af det populære danseprogram, støtter også sin tidligere kollega.

– Yndlings, du vil altid være Vild med dans-champ nummer 1. Ked af, at du ikke skal være med, skriver hun i en kommentar til Silas Holsts opslag.

Også tv-værten Sara Maria Franch-Mærkedahl, der vandt danseprogrammet i 2014 sammen med Silas Holst, sender tanker til sin tidligere dansepartner.

I en kommentar til opslaget sender hun tre emojis – herunder et rødt hjerte og en kyssende smiley.

Silas havde sat efteråret af til Vild med dans

Silas Holst, der har spillet med i musicalopsætninger af blandt andet “Saturday Night Fever” og “Dirty dancing”, fortalte på sin Instagram-profil, at han havde sat efteråret af til at deltage i programmet.

– Men min deltagelse er “ikke nødvendig” i år. Holdet er sat, hvilket er helt fair. Så dette er ikke en sur update om, at min deltagelse ikke er ønsket. Mastiff, produktionsselskabet, skal selvfølgelig sætte det hold, de mener, er det rigtige, og hvis det er uden mig, respekterer jeg det til fulde, skriver han.

I opslaget fortæller danseren, at han dog er irriteret over, at han føler sig holdt hen af produktionsselskabet, og at han derfor har ventet på, hvorvidt han skulle takke ja eller nej til andre tilbud.

– De deadlines har jeg skubbet længe, da jeg gerne ville have lavet programmet i år og egentligt havde glædet mig og havde et hav af nye idéer til koreografi, skriver han på Instagram.

Silas Holst har deltaget i seks sæsoner i “Vild med dans”, og to gange er han blevet udråbt som vinder.

Silas Holst glad igen: Erstatter "Jytte" med "Egon"

De seneste to sæsoner har han holdt en pause fra danseprogrammet.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu