Simon Cowell i chok: Indbrud mens familien sov

mandag d. 7. december 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Det er ikke første gang, Simon Cowell har haft indbrud. I 2012 brød en stalker ind og gemte sig i musik- og tv-producerens skab.

Det er ikke første gang, Simon Cowell har haft indbrud. I 2012 brød en stalker ind og gemte sig i musik- og tv-producerens skab. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Simon Cowell fik stjålet penge og smykker, mens hele familien sov i huset.

X Factor-skaberen Simon Cowell – som også var med til at danne succesbandet One Direction – vågnede fredag op til noget af et chok. For mens musik- og tv-produceren, hans kæreste Laura Silverman og parrets lille søn Eric sov sødt, var der indbrud i deres hus i det vestlige London, skriver The Guardian.

Kendt TV-talent er død - kun 54 år gammel

Tyvene stak af med penge og smykker i de tidligere morgentimer.

– Politiet blev kaldt ud til en adresse fredag den 4. december omkring klokken 2.20 efter anmeldelser om et igangværende indbrud. Betjentene ankom til stedet, men de mistænkte havde på det tidspunkt forladt området, oplyser The Metropolitan Police ifølge The Guardian.

Ikke første gang med indbrud

Det er ikke første gang X Factor-dommeren har haft indbrud. I 2012 blev den 56-årige musikproducer forstyrret af et højt brag ude fra badeværelset, mens han sad og så fjernsyn. Det vidste sig, at Simon Cowells stalker, Leanne Zaloumis, havde kastet en mursten gennem ruden og var brudt ind i hjemmet. Hun blev fundet i stjernens walk-in skab.

– Hun var brudt ind gennem vinduet, og det er ikke til at sige, hvor længe hun havde været der, eller hvad hun lavede der, sagde Simon Cowells repræsentant dengang ifølge E! News.

Deltagere i sangkonkurrence knalder som kaniner

Simon Cowell vender snart tilbage til tv-skærmen i den 11. udgave af talentshowet “America’s Got Talent” samt den sidste sæson af sangprogrammet “American Idol”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu