Celeber spasmager klar til Vild med dans

fredag d. 11. august 2017 kl: 21. 22 Af: Ritzau Fokus
Simon Jul Vild med dans
Simon Jul er blandt årets deltagere i den uhyre populære dansekonkurrence. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix (Arkivfoto)

Musikeren og satirikeren Simon Jul er blandt årets deltagere i den uhyre populære dansekonkurrence.

Den celebre altmuligmand Simon Jul er kendt som alt fra tv- og radiovært til musiker, iværksætter, satiriker og skuespiller.

Og nu er den 40-årige multikunstner klar til en ny udfordring.

Danseglade Sofie Lassen-Kahlke stresser af med familien

Deltager i Vild med dans

Efter adskillige forlydender bekræfter TV2 nu endeligt, at Simon Jul deltager i årets “Vild med dans”, som bliver den 14. sæson af den ultrapopulære dansekonkurrence.

– Jeg gør det for pengene. Det er få, der kan sige, at de har danset sig til et nyt badeværelsesgulv, siger komikeren til TV2 og tilføjer:

– Ej, jeg tror nu også, det bliver sjovt, og at jeg kommer til at møde en masse nye mennesker.

Også skuespillerinderne Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlke, rapperen Jokeren, Kiin Kiin-kokken Dak Wichangoen, håndboldspilleren Daniel Svensson og skuespilleren Lucas Hansen, der blev landskendt i rollen som karakteren Bimse i “Bedrag”, er blandt de celebre kendisser, der skal lære at mestre alt fra vals til samba.

Senest er blandt andre sportsmanden René Holten Poulsen, Youtuberen Julia Sofia Aastrup samt svømmestjernen Mie Ø. Nielsen også annonceret som nydansere i det populære tv-program.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu