Celeber spasmager klar til Vild med dans

fredag d. 11. august 2017 kl: 21. 22 Af: Ritzau Fokus
Simon Jul Vild med dans
Simon Jul er blandt årets deltagere i den uhyre populære dansekonkurrence. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix (Arkivfoto)

Musikeren og satirikeren Simon Jul er blandt årets deltagere i den uhyre populære dansekonkurrence.

Den celebre altmuligmand Simon Jul er kendt som alt fra tv- og radiovært til musiker, iværksætter, satiriker og skuespiller.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Og nu er den 40-årige multikunstner klar til en ny udfordring.

Deltager i Vild med dans

Efter adskillige forlydender bekræfter TV2 nu endeligt, at Simon Jul deltager i årets “Vild med dans”, som bliver den 14. sæson af den ultrapopulære dansekonkurrence.

– Jeg gør det for pengene. Det er få, der kan sige, at de har danset sig til et nyt badeværelsesgulv, siger komikeren til TV2 og tilføjer:

– Ej, jeg tror nu også, det bliver sjovt, og at jeg kommer til at møde en masse nye mennesker.

Også skuespillerinderne Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlke, rapperen Jokeren, Kiin Kiin-kokken Dak Wichangoen, håndboldspilleren Daniel Svensson og skuespilleren Lucas Hansen, der blev landskendt i rollen som karakteren Bimse i “Bedrag”, er blandt de celebre kendisser, der skal lære at mestre alt fra vals til samba.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Senest er blandt andre sportsmanden René Holten Poulsen, Youtuberen Julia Sofia Aastrup samt svømmestjernen Mie Ø. Nielsen også annonceret som nydansere i det populære tv-program.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu