Simon Talbot får sit eget sketch-show

lørdag d. 30. januar 2016 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Simon Talbot får sit eget sketch-show. Foto: Facebook

Simon Talbot får sit eget sketch-show. Foto: Facebook

Komikeren Simon Talbot er i fuld gang med sin Mr. Copenhagen-turne. Snart er han tilbage på skærmen i sit helt eget sketch-show

Simon Talbot slog sine spæde komiker-folder på Tv 2 Zulu i Comedy Fightclub. Nu vender han tilbage – med sit eget sketch-show.

Første afsnit bliver sendt mandag den 1. februar, og ifølge TV 2 handler showet om alt det, der foregår inde i hovedet på Simon Talbot.

Zombier, Jehovas Vidner, stuntmen, træningsnarkomaner, nørder, popstjerner, superhelte og selvfølgelig Simon selv er blandt de figurer, man kommer til at møde.

– Sketch showet tager udspring i mine interesser, og jeg har forsøgt at holde mig 100 procent tro mod, hvad jeg synes er sjovt – uanset hvor fjollet, nørdet eller provokerende det er. Men showet vedrører også andre og mere personlige emner – blandt andet min familie og ting, der optager mig, eller som jeg skammer mig en smule over, siger han til Tv 2.

Dansk musikfestival udvider med nyt projekt

Mange gæster

Der er en lang liste af gæster med i sketch-showet. Blandt andet kan man møde Peter Tanev, Casper Crump, Uffe Holm, Rasmus Nøhr, Basim, Troels Lyby, Ruben Søltoft, Lasse Spang Olsen, Lars Hjortshøj og Mick Øgendahl.

Talbot giver danskerne en sviner

Se traileren til showet herunder:

Simon Talbots Sketch Show teaserSå er der snart premiere på mit sketch show. Glæder mig til at vise jer det! :)#SimonTalbotsSketchshow

Opslået af Simon Talbot på 18. januar 2016

Del din kommentar

Forsiden lige nu