Simon Talbot gør grin med svenskerne

lørdag d. 7. oktober 2017 kl: 13. 00 Af: Elo Christoffersen
Simon Talbot Stand-up Uden Grænser
Komikeren Simon Talbot er vært i nye stand-up-serie 'Stand-up Uden Grænser'. Foto: Comedy Central.

Lørdag har Comedy Central premiere på det nye stand-up show Stand-up Uden Grænser, hvor værten Simon Talbot sammen med bl.a. Lasse Rimmer, Brian Mørk, Dan Andersen og en lang række andre komikere gør tykt grin med både sig selv, publikum og vores nordiske naboer.

Comedy Central er klar med sin største danske satsning nogensinde, når den nye stand-up-serie ‘Stand-up Uden Grænser’ har premiere i aften.

Komikeren Simon Talbot er vært, og han vil over ti episoder præsentere en lang række både nye og etablerede stand-up talenter på scenen.

Blandt dem er kendte navne som Lasse Rimmer, Brian Mørk, Dan Andersen, Ane Høgsberg og Anders Fjelsted, og som titlen antyder, bliver der rykket både til grænserne for, hvad der er sjovt, samt gjort tykt grin med vores broderfolk på tværs af landegrænserne.

Dansk musikfestival udvider med nyt projekt

– Jeg glæder mig helt vildt til at præsentere nogle af de bedste danske komikere for seerne og til at være med til at overskride nogle komiske og geografiske grænser. Comedy Central har jo skabt nogle af de største komiske talenter i verden, herunder navne som Dave Chappelle og Amy Schumer, så jeg håber da også, at vi kan være med til at introducere nogle helt nye talenter til danskerne, siger værten Simon Talbot i en pressemeddelelse.

Gør grin med svenskerne

Stand-up Uden Grænser produceres samtidig i en svensk og norsk udgave med lokale værter og komikere.

Det er også ambitionen, at de lokale udgaver skal sendes på tværs af landene, ligesom der bydes op til at gøre grin med hinanden landene imellem.

– Vi kender jo alle sammen joken om en dansker, en svensker og en nordmand. I vores nye show tager vi drilleriet mellem de nordiske lande til nye højder. Og så håber jeg også meget, at vores naboer synes nogle af vores danske komikere er sjove, så de kan få et helt nyt publikum, siger Simon Talbot.

Talbot giver danskerne en sviner

Stand-up Uden Grænser har premiere lørdag den 7. oktober klokken 22 på Comedy Central.

Disse komikere optræder

Ane Høgsberg
Elias Ehlers
Frederik Rosgaard
Anders Fjelsted
Heino Hansen
Brian Mørk
Jakob Thrane
Anders Nielsen
Jacob Tårnhøj
Mikkel Klint Thorius
Lasse Rimmer
Jonas Mogensen
Martin Nørgaard
Mikkel Rask
Dan Andersen
Per Sodemann
Natasha Brock
Jonas Brøndum
Melvin Kakooza
Adam & Noah
Morten Wichmann
Daniel Lill

Del din kommentar

Forsiden lige nu