Simone lavede en Britney Spears

mandag d. 28. januar 2013 kl: 13. 56 Af: Kendte.dk NY
 

Mandag 28 Januar 2013

Den smukke storbarmede 20 årige sangerinde fra Slagelse lignede en tro kopi af den amerikanske pop-legende Britney Spears

 

Var det Simone eller var det Britney? - Foto: fanpop.com/Henning Bagger

Var det Simone eller var det Britney? – Foto: fanpop.com/Henning Bagger

 

Var det Britney?
Hvis man ikke vidste bedre, så kunne man sagtens snydes til at tro at det var Britney Spears som stod på scenen da Simone Egeriis indtog boksen i Herning med sangen ‘Stay Awake’.

Oops! ...Britney spiller for femte gang i Danmark

 

Ligheden mellem vores danske Simone og så pop-legenden Britney Spears, var så slående at danskerne sad klinet til skærmen ude i de knapt 1.2 millioner danske hjem som fulgte med da Melodi Grand Prix røg over skærmen i lørdags på DR1.

 

Læs også: Britneys eks gemmer sig hos familien

 

Selvom Simone ikke magtede at trække en sejr hjem, så blev det til en flot 3 plads. Det var præcis den samme placering den blonde pige med den store stemme opnåede da hun deltog i dansk Melodi Grand Prix i 2010.

 

Slående lighed med Britney
Hvis man studerer billedet ovenfor så er der en slående lighed mellem Britney Spears som også har optrådt i en meget lignende kjole som Simone bar ved weekendens show, og måske man skulle spørge sig selv om den 20 årige babe fra Slagelse er en afløser for Britney?

 

læs også: Britney Spears færdig i X factor

 

Simone langede op med dansetrin og et meget bevægeligt underliv som godt kunne tyde på at hun har studeret den amerikanske pop-dronning, og man må sige hun tog alle med storm. Ihvertfald alle de mandlige seere.

Dansk stjerne klædte om ved siden af Britney og vågnede i Valby

 

Vi her på redaktionen glæder os allerede til Simone danser over skærmen igen. Så Simone kom igen til MGP 2014…

Del din kommentar

Forsiden lige nu