Sinead O’Connor raser over Kardashian-forside

onsdag d. 15. juli 2015 kl: 13. 40 Af: Ritzau Fokus
 
Den irske sangerinde Sinead O'Connor opfordrer til at boykotte det amerikanske magasin Rolling Stone.

Den irske sangerinde Sinead O’Connor opfordrer til at boykotte det amerikanske magasin Rolling Stone. Foto: CASPER DALHOFF/POLFOTO

Sinead O’Connor anklager amerikansk magasin for at slå musikken ihjel med deres seneste forside.

Den irske sangerinde Sinead O’Connor er ikke bange for at lade verden vide, hvad hun mener. Og musikmagasinet Rolling Stone har fået hende helt op i det røde felt. Den 48-årige sangerinde er nemlig langt fra tilfreds med forsiden på den nyeste udgave af magasinet, som viser en meget nedringet Kim Kardashian med en kaptajnshat på.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

– Hvad laver den kælling på forsiden af Rolling Stone? raser den irske sangerinde i et opslag på Facebook, hvor hun har lagt et billede af Rolling Stone-forsiden op.

Det kan da også være svært at se linket mellem realitystjernen Kim Kardashian og det amerikanske magasin, som er blevet udgivet siden 1967 og som fokuserer på musik. Sinead O’Connor får i hvert fald opbakning i kommentarerne til sin status, hvor hun bestemt ikke lægger fingre imellem.

– Musikken er officielt død. Hvem skulle have troet, at det ville være Rolling Stone, som slog den ihjel? Simon Cowell og Louis Walsh (X Factor-bagmænd, red.) kan ikke længere få hele skylden. Bob Dylan må være i chok, fortsætter den rasende sangerinde.

Politiet leder igen efter Sinéad O'Connor

Afslutningsvis opfordrer den 48-årige sangerinde i et hashtag til helt at boykotte det amerikanske magasin.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu