Sir Mick Jagger

fredag d. 12. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

I dag blev Rolling Stones-forsangeren Mick Jagger slået til ridder af prins Charles. Dronning Elisabeth var indlagt på sygehuset, for at få foretaget en knæoperation, så det var hendes søn, der måtte tage over og give Jagger det prestigefulde sværdslag. Både Jaggers 92-årige far og hans to døtre var tilstede ved ceremonien.

Mick Jaggers nye titel har givet store interne problemer i Rolling Stones. Bandets guitarist, Keith Richard, har hele tiden været meget imod, at Jagger skulle slås til ridder og han har for nyligt udtalt, at han ikke ville stå på scenen sammen med en, der bar “djævelens krone”.

Efter sexchikane-beskyldninger: Amazon-chef stopper

Jagger mener derimod, at Keith Richard bare er misundelig. “Det er som at få en is, hvis en får, så vil alle have”, var Jaggers kommentar i dag til kritikken fra hans kollega. Jagger har flere gange udskudt ceremonien med den begrundelse, at bandet havde for travlt til, at han kunne deltage. Der er dog mange som mener, at han direkte har forsøgt at undgå ceremonien, for ikke at skabe splid i Rolling Stones.

Del din kommentar

Forsiden lige nu