Sisse Fisker: – Jeg er rasende

onsdag d. 9. december 2015 kl: 10. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Sisse Fisker sagde sit job på DR op i sommer for at få mere tid til sine børn og til SMIL-fonden, der arrangerer gode oplevelser for syge børn. Foto: MELISSA KÜHN HJERRILD/POLFOTO

Sisse Fisker sagde sit job på DR op i sommer for at få mere tid til sine børn og til SMIL-fonden, der arrangerer gode oplevelser for syge børn. Foto: MELISSA KÜHN HJERRILD/POLFOTO

Sisse Fisker er godt gal i skralden. Et billede af Sisse er blevet misbrugt på datingsiden scor.dk.

Mange falder nok for fristelsen til at lyve lidt om sig selv, når de opretter en datingprofil. Bag skærmen kan man gøre sig lidt højere, tyndere eller mere interessant, uden at det umiddelbart bliver afsløret.

I visse tilfælde bliver det dog til mere end en lille hvid løgn, hvilket tv-værten Sisse Fisker kan skrive under på, efter at hendes identitet er blevet brugt til at oprette en falsk profil på hjemmesiden scor.dk.

– Jeg er RASENDE! Mit billede og navn er blevet misbrugt på scor.dk. En person, der udgiver sig for at være mig, søger mænd – blandt andet til et nyt tv-program. Profilen er lukket nu, og jeg overvejer politianmeldelse, skriver den tidligere “Vild med dans”-deltager i et Facebook-opslag.

Sisse er kommet ud på den anden side

Scor.dk kalder sig selv for “Danmarks frækkeste mødested”, og det er et forum, der i lige så høj grad henvender sig til dem, der søger uforpligtende sex, som dem, der leder efter den eneste ene.

Om der rent faktisk er nogen, der er faldet for den falske Sisse Fisker, er svært at sige, men den 39-årige tv-vært, der har en fortid på DR’s “Aftenshowet” vil i hvert fald gerne høre fra dem.

– Så hvis nogen af jer er stødt på “mig” og har fået mærkelige henvendelser, så hører jeg gerne fra jer i en personlig besked. Tak, skriver den rasende tv-vært.

Billedet er indtil videre blevet liket flere gange, og kommentarfeltet er fyldt med støttebeskeder til den forurettede Fisker.

– Det er da bare med at få en anmeldelse kørt i stilling. Vedkommende er da for syg i hovedet, skriver en bruger blandt andet.

– Jeg synes godt om, at du siger fra over for sådan et misbrug, lyder en anden støttende kommentar til Sisse Fisker.

/ritzau/FOKUS

Se billederne: Her holder elsket tv-vært sommerferie

 

JEG ER RASENDE! Mit billede og navn er blevet misbrugt på scor.dk. En person der udgiver sig for at være mig søger efter…

Opslået af Sisse Fisker på 8. december 2015

Del din kommentar

Forsiden lige nu