Sisse Fisker kæmper stadig med smerter efter operation

lørdag d. 6. maj 2017 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
Sisse Fisker kæmper stadig med smerter efter operation
I november sidste år gennemgik tv-værten Sisse Fisker en omfattende operation for at komme sine rygsmerter til livs. Foto: Scanpix/Sarah Christine Nørgaard

Tv-værten har kæmpet med genoptræningen i et halvt år efter sin operation, men hun er endnu ikke smertefri.

Den danske tv-vært Sisse Fisker tog sidste år et drastisk valg, da hun besluttede sig for at gennemgå en omfattende operation for at få bugt med flere års kroniske rygsmerter.

Siden operationen har tv-værtinden været i gang med genoptræningen.

Hendes følgere har kunnet følge den lange proces under hastagget “jeg vinder kampen” på det sociale medie Instagram.

Et halvt år siden

Torsdag var det et halvt år siden, at DR-profilen rejste sig fra sygesengen efter operationen og endnu engang tog kampen op mod smerterne.

– Jeg husker det, som var det i går. Glæden over at være på den anden side af indgrebet med en ny diskus og skruer i ryggen og frustrationen over at være sendt til tælling på fysikken og dopet på morfin og nervemedicin.

– Samtidig sommerfugle i maven ved tanken om at blive mine rygsmerter kvit, skriver Sisse Fisker til et billede på Instagram, der viser tv-værten ved sygesengen.

Halvvejs gennem genoptræning

Den 40-årige tv-vært er i dag halvvejs igennem genoptræningen, og undervejs har hun nået flere store milepæle.

På halvårsdagen satte Sisse Fisker eksempelvis en gårekord med 22.000 skridt, mens hun for nylig løb 500 meter i træk og brugte 10 minutter på crosstraineren.

Der er dog stadig lang vej endnu til et smertefrit liv for den tidligere “Aftenshowet”-vært.

– Det går fint. Nogle dage endda fremragende. Andre er knap så stor en fest.

Sisse er kommet ud på den anden side

– Jeg er desværre ikke blevet helt smertefri, som jeg havde håbet, men jeg er også kun halvvejs igennem min genoptræning. Jeg tror på yderligere fremgang det næste halve år, skriver Sisse Fisker på Instagram.

Kroniske rygsmerter

Tv-værten havde kæmpet med kroniske rygsmerter i flere år før operationen i november. Smertehelvedet begyndte i 2011, efter at hun havde født sønnen Isak.

En diskus var ødelagt, og efter adskillige undersøgelser fik Sisse Fisker diagnosen Modic forandringer, som er en betændelsestilstand i ryggen.

Hun har tidligere fortalt til BT, at den omfattende operation derfor var hendes sidste udvej.

Se Sisse Fiskers Instagram-billede her:

Se billederne: Her holder elsket tv-vært sommerferie

I dag er det et halvt år siden, jeg rejste mig fra sygesengen og gik de første skridt med en "talerstol" efter min operation. Jeg husker det, som var det i går. Glæden over at være på den anden side af indgrebet med ny diskus og skruer i ryggen, og frustrationen over at være sendt til tælling på fysikken og dopet med morfin og nervemedicin. Samtidig sommerfugle i maven ved tanken om at blive mine rygsmerter kvit. Hvordan går det så, er der mange der spørger. Det går fint. Nogle dage endda fremragende. Andre er knap så stor en fest. Jeg er kommet langt i min genoptræning, og jeg har fejret dagen med at sætte ny gå-rekord med 22..000 skridt. I går var jeg på crosstrainer i 10 min uden smerter, og for nylig løb jeg 500 meter, så det går fremad. Jeg er desværre ikke blevet helt smertefri, som jeg havde håbet, men jeg er også kun halvvejs i min genoptræning. Jeg tror på yderligere fremgang det næste halve år. Med hjælp fra @mikkel_hjuler og @sanniwv. Jeg vil knokle for at få det bedste resultat, og jeg satser klart på at løbe til Glostrup til 1 års tjek i november. Eller i hvert fald cykle 🙏🙏🙏 #jegvinderkampen #skridsmerter

A post shared by sissefisker (@sissefisker) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu