Sisse er kommet ud på den anden side

tirsdag d. 14. november 2017 kl: 13. 00 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Det har været et meget langt og meget hårdt forløb for Sisse Fisker, der gennem efterhånden mange år har kæmpet med en rigtig træls ryglidelse. Nu er den 40-årige tv-vært raskmeldt.

Det var en ganske befriende melding, som tv-vært Sisse Fisker mandag lagde op på sin Twitter-profil.

Her skrev hun, at en tur forbi røntgen-afdelingen på Glostrup Hospital har vist, at der ikke længere er noget at komme efter, i forhold til en rygoperation, som Sisse Fisker gennemgik i 2016.

Efter operationen har det altså taget tv-værten cirka et år at komme helt på toppen igen efter operationen.

Se billederne: Her holder elsket tv-vært sommerferie

Har haft voldsomme smerter

Den sygdom, som Sisse Fisker lider af, hedder Modic-forandringer. Det er en slags betændelsestilstand i ryggen, som bedst kan sammenlignes med en form for gigt.

Sygdommen betød voldsomme smerter – og havde den konsekvens, at Sisse Fisker ikke længere kunne løbe, som hun ellers plejede.

Nu har hun fået indopereret en protese i ryggen – og seneste røntgenfoto viser altså, at tingene umiddelbart er, som de skal være.

Sønnerne var inspiration

Og det fik altså tv-værten til tasterne – og til proptrækkeren. I hvert tilfælde skrev hun, at det er blevet fejret med bobler.

Sisse Fisser er gift med Sune Mogensen, og de to har sammen sønnerne Samuel på syv år og Isak på seks år.

Tidligere DR-vært: -Jeg vender ikke tilbage

Ud over sit arbejde i diverse tv-udsendelser, har Sisse Fisker grundlagt Smilfonden, som arrangerer oplevelser for indlagt børn og unge på landets sygehuse.

Ideen fik hun, da begge hendes børn blev opereret for lyskebrok.

Del din kommentar

Forsiden lige nu