Sisse Fisker politianmelder identitetsmisbrug

torsdag d. 10. december 2015 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Sisse Fisker opdagede, at en ukendt person har oprettet en profil med hendes navn og billede på Scor.dk.

Sisse Fisker opdagede, at en ukendt person har oprettet en profil med hendes navn og billede på Scor.dk. Foto: KENNETH MEYER/Polfoto

Tv-værten Sisse Fisker gør nu alvor af sin trussel og politianmelder den falske profil, der er oprettet i hendes navn på Scor.dk.

Tv-værten Sisse Fisker har nu gjort alvor ud af sagen om en falsk profil, der er oprettet i hendes navn og med hendes billede på den lumre datingside Scor.dk.

Sisse er kommet ud på den anden side

På Facebook fortæller hun, at hun nu har anmeldt den falske profil til politiet.

– Tak for jeres støtte her på FB. Jeg har meldt sagen til politiet. Kh Sisse, skriver hun i en kommentar til billedet, hvor hun i første omgang afslørede misbruget.

– Jeg er rasende

Tirsdag aften lagde den 39-årige tv-vært et billede op og fortalte vredt om, hvordan hun havde opdaget den falske profil, der udgav sig for at være hende.

– Jeg er RASENDE! Mit billede og navn er blevet misbrugt på Scor.dk. En person, der udgiver sig for at være mig, søger mænd – blandt andet til et nyt tv-program. Profilen er lukket nu, og jeg overvejer politianmeldelse, skriver den tidligere “Vild med dans”-deltager til Facebook-billedet.

– Så hvis nogen af jer er stødt på “mig” og har fået mærkelige henvendelser, så hører jeg gerne fra jer i en personlig besked. Tak, fortsætter hun.

Efterfølgende væltede det ind med støttende kommentarer til billedet, og flere opfordrede tv-værten til at føre truslen om politianmeldelsen ud i livet.

– Du skal helt klart anmelde det, så den/de ansvarlige kan drages til ansvar. Forstår godt at du er rasende, skriver en bruger eksempelvis som kommentar.

Se billederne: Her holder elsket tv-vært sommerferie

Og det er altså lige præcis, hvad Sisse Fisker har valgt at gøre.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu