Sjit Happens sæson fire: Ny pige og nye udfordringer

lørdag d. 30. januar 2016 kl: 11. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Mandag den 1. februar får fjerde sæson af Zulu-serien Sjit Happens premiere

De fem venner, Ane, Olau, Mads, Emil og Øland, vender 1. februar tilbage på TV 2 ZULU med masser af nye fester, intriger og dates. Det er fjerde gang, at den populære comedyserie skildrer livet hos de fem venner på Nørrebro med alt, hvad det indebærer på godt og ondt.

Fjerde sæson skydes i gang med et dobbelt afsnit, hvor Ane, Olau, Mads og Emil rejser til Egypten på en lille venneferie, men i stedet for en hyggelig tur, ender ferien med misforståelser, skænderi og rigtig mange fysiske udfordringer.

Det er også sæsonen, hvor Mads beslutter sig for at blive taget alvorligt og derfor starter på en uddannelse, men det er lettere sagt end gjort, når damer og fester virkelig lokker.

Husker du disse børneprogrammer?

Ny beboer og store beslutninger

I fjerde sæson skal der tages store beslutninger, og kærlighed slutter og begynder. En ny beboer flytter ind, og vennerne udfordres af stadigt større krav til voksenlivet, kærligheden, venskab, forventninger og egne ambitioner.

Den nye beboer i lejligheden hedder Katrine og spilles af den 19-årige skuespillerinde Roberta Reichardt. Hun fik i 2015 sin filmdebut med komedien ‘Comeback’ med Anders W. Berthelsen i hovedrollen.

Ny iPhone 7 ude: Ingen vidste dette ville ske

Den nye pige, Katrine, flytter ind i kollektivet efter, at en af vennerne flytter ud, og hun tiltrækker sig selvfølgelig hurtigt de andre beboers opmærksomhed.

Se det nye afsnit på TV 2 Zulu mandag den 1. februar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu