Sjit Happens-skuespiller er ikke som sin rolle

lørdag d. 15. august 2015 kl: 16. 24 Af: Ritzau Fokus
 

Her ses Jonathan Harboe sammen med resten af holdet fra “Sjit Happens”, da serien vandt prisen for årets tv-serie ved Zulu Awards 2015. Jonathan Harboe er nummer to fra venstre. Foto: RASMUS FLINDT PEDERSEN/POLFOTO

Skuespilleren fik sit store gennembrud med rollen som den scoreglade Mads i tv-serien “Sjit Happens”.

Han fik sit store gennembrud i rollen som den selvtilfredse og pigeglade scorekarl Mads i tv-serien “Sjit Happens”, som hurtigt blev en stor succes.

Jonathan Harboe er skuespilleren bag, og den scoreglade karakter ligger meget fjernt fra, hvordan skuespilleren er privat.

Flot fyr fra Sjit Happens: Det er svært at være smuk

– Jeg kan godt identificere mig med ham på nogle punkter, men vi er også meget forskellige. Mads er meget umiddelbar, og det er nok den største forskel på os, siger han og tilføjer:

– Han har ikke rigtigt nogle ambitioner i livet. Han synes bare, at det er dejligt at score nogle damer. Jeg har selv en dejlig kæreste, som jeg elsker rigtigt højt, og jeg har nogle mål og visioner med mit liv.

På trods af de store forskelligheder, så er han glad for, at han fik rollen. Det var en udfordring, og han fortæller, at han gerne selv vil have en ven som Mads.

– Jeg elsker min karakter i serien, og jeg vil altid forsvare ham. Han tager hver dag, som den kommer. Det er en fantastisk kvalitet at have, men det er nok ikke sjovt på længere sigt, hvis man ikke tænker over, hvad man vil med sit liv, siger han.

Den 28-årige skuespiller oplever også at blive stoppet på gaden, og de ivrige fans kalder ham ofte for Mads i stedet for Jonathan, som er hans rigtige navn.

– Mange folk har svært ved at forstå, at det er en karakter, jeg spiller. Det kan være lidt op ad bakke en gang imellem, men omvendt er det jo også en stor gave, at de tror så meget på mig, siger han.

I øjeblikket er den unge skuespiller i gang med optagelserne til fjerde sæson af den populære tv-serie. Samtidig har han gang i en række forskellige projekter, der skal være med til at etablere ham som skuespiller.

– Jeg vil gerne være andet end ham fra “Sjit Happens”. Jeg er meget i LA, og arbejder i øjeblikket meget i udlandet.

– Jeg er i gang med et nyt projekt, som forhåbentligt kommer ud herhjemme, og så har jeg lidt gang i noget i forhold til min manager, der sidder i New York. Der ligger noget og venter, som potentielt kan blive spændende, siger Jonathan Harboe.

Tv-serien “Sjit Happen” kører på TV 2 Zulu. Serien startede i efteråret 2013, og i øjeblikket er optagelserne til sæson fire i gang. Her spiller Jonathan Harboe sammen med Stephania Potalivo, Ruben Søltoft, Claes Quaade Mortensen og Nikolaj Stokholm.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu