Sjit Happens-skuespiller får en sankthansaften som ingen andre

torsdag d. 21. juni 2018 kl: 13. 54 Af: Peter Koch

Stephania Potalivo har forberedt sig på dagen i et lille års tid.

Det er ikke kun Sankthans, der skal fejres 23. juni 2018. Skuespilleren Stephania Potalivo, kendt fra Mercur og Sjit Happens, skal nemlig giftes på den særlige dag.

Brylluppet har været undervejs længe, og til Kendte.dk fortæller den vordende brud, at hun glæder sig til brylluppet, og at der er styr på forberedelserne.

Det er nok meget godt, for der er intet, der tyder på, at Stephania Potalivo lægger al sin egen tid i forberedelserne i de sidste dage før, bryllupet skal stå. Da Kendte.dk talt med hende før brylluppet, blev interviewet et af de kortere, fordi skuespilleren sad i sminkestolen før en optræden.

Knæk Cancer: Så mange penge blev der indsamlet

Ritualer

Billedbladet skrev 4. april at det var kæresten Nils Petter Bro, der friede, og at parret har valgt et kirkebryllup.

– At stå ved kærligheden og dele den med de mennesker, vi holder af. Selv om jeg ikke er vildt troende, synes jeg, der er noget meget magisk og smukt ved kirken, og jeg kan godt lide ritualet. Vores bryllup bliver på ingen måde andægtigt, men med de gamle traditioner, sagde Stephania Potalivo dengang til Billedbladet.

Festen før den store dag

Med et traditionelt bryllup følger selvfølgelig også en polterabend, og den havde brudens veninder og familie sørget for at afholde sidst i maj måned.

Igår var uden tvivl den sjoveste og mest overvældende dag i mit liv! Mine dejligste veninder og familie havde arrangeret min polterabend, og jeg er simpelthen så taknemmelig over at have så fantastiske mennesker i mit liv. Tusinde tak piger for alt det i havde gjort, kan ikke beskrive hvor meget i betyder for mig ❤️ #potalivopolter

A post shared by Stephania Potalivo (@stephaniapotalivo) on

Tankerne om at blive gift og stå brud har generelt præget Stephania Potalivos tanker på det seneste, hvilket de, der følger hende på Instagram nok også har bidt mærke i.

På trods af at jeg ikke er fan af ordet kone/hustru, så er jeg overlykkelig og taknemlig for at jeg bliver @nilspettter kone om kun 6 dage ❤️

Dansk seriestjerne scorer tjans som vært

A post shared by Stephania Potalivo (@stephaniapotalivo) on

Del din kommentar

Forsiden lige nu