Skaberne bag afslører: Der går længe før ny sæson af Stranger Things

søndag d. 5. august 2018 kl: 17. 34 Af: Ritzau Fokus
20180730113806422_org
Tredje sæson af serien "Stranger Things" får først premiere i 2019. Netflix lover, at den er ventetiden værd. Foto: Scanpix

Bliver ventetiden værd, lyder det.

Fans af serien “Stranger Things” må væbne sig med tålmodighed, for tredje sæson af den populære serie får først premiere i sommeren 2019.

Det bekræftede Netflix’ vicedirektør for originalt indhold, Cindy Holland, søndag, hvor hun deltog i The Television Critics Association’s press tour i Beverly Hills i USA.

Gigantisk seriesucces trækker stikket: Skuespillerne er knuste

Det skriver Entertainment Weekly.

– Duffer-brødrene og Shawn Levy forstår, at der er meget på spil. De vil levere noget større og bedre end sidste år. Jeg tror, det kommer til at blive en fantastisk sæson.

– Den vil være ventetiden værd, siger Cindy Holland ifølge det amerikanske medie.

Hun fortalte desuden, at tredje sæson af serien vil indeholde flere special effects end tidligere sæsoner, og at det er medvirkende til, at det tager lidt længere tid at producere den kommende sæson.

Det er ikke lang tid siden, at Netflix delte en trailer for tredje sæson af hitserien, og det fik fans til at spekulere i, om en ny sæson var lige på trapperne.

Ifølge flere amerikanske medier har seriens bagmænd, brødreparret Matt Duffer og Ross Duffer og producer Shawn Levy, luftet muligheden for, at tredje sæson ville få premiere dette år.

Populær dansk dramaserie er solgt til USA

Den Emmy-vindende serie havde i anden sæson danske Linnea Berthelsen på rollelisten.

Også skuespillere som Winona Ryder, Millie Bobby Brown, David Harbour og Finn Wolfhard er med på rollelisten.

Del din kommentar

Forsiden lige nu