Skæv John Stamos sigtet for vanvidskørsel

fredag d. 16. oktober 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 
John Stamos kan komme seks måneder i spjældet efter ay have kørt hasarderet under påvirkning af narkotika.

John Stamos kan komme seks måneder i spjældet efter ay have kørt hasarderet under påvirkning af narkotika. Foto: Vince Bucci/INVISION FOR THE TELEVISION ACADEMY

John Stamos var påvirket af stoffer, da han satte sig bag rattet i juni, og nu risiker “Hænderne fulde”-stjernen. at komme i fængsel.

“Hænderne fulde”-stjernen John Stamos har selv fået hænderne fulde med en retssag, hvor han er sigtet for at køre bil, mens han var påvirket af narko.

Kendt og elsket TV-onkel skal være far - som 54-årig

Hændelsen skete i juni måned, hvor den 52-årige skuespiller slingrede så voldsomt i sin bil, at dybt bekymrede medtrafikanter straks kontaktede politiet, som efterfølgende arresterede Stamos for at køre hasarderet under påvirkning.

Risikerer op til et halvt års fængsel

Hele miseren får nu retslige konsekvenser for den folkekære skuespiller, der formelt blev sigtet for vanvidskørsel af politimyndighederne i Los Angeles County District torsdag, skriver CNN.

– John Philip Stamos er anklaget for at køre bil, mens han var påvirket af stoffer, skriver myndighederne i en pressemeddelelse.

Stamos risikerer op til seks måneders fængsel, hvis han kendes skyldig, tilføjer mediet.

Indlagt på afvænningsklinik

Efter den skæbnesvangre dag lod den Emmy-nominerede tv-stjerne sig indlægge på en afvænningsklinik for sit stofmisbrug, og det var en god beslutning for skuespilleren.

– Jeg er tilbage! Brugte en måned på at få styr på tingene. Jeg føler mig sund og er taknemlig over kærligheden og støtten fra venner og familie, lød det efterfølgende fra Stamos på sin Twitter-profil.

Efter indlæggelsen uddybede skuespilleren sin nedtur i et åbenhjertigt interview med magasinet Details.

– Jeg har haft et hårdt år. Min mor døde, og hele min tilværelse spidsede til. Det blev et vendepunkt for mig. Jeg havde et par højtprofilerede job i en Super Bowl-reklame og i et par episoder af “Glee”, men ellers var der ret stille omkring mig, sagde Stamos i interviewet fra september.

– Det handler om at have disciplin, og det har jeg ikke haft de seneste år, fordi jeg ikke har haft så meget arbejde. Det har været farligt for mig, erkendte skuespilleren.

John Stamos taler ud: Tid til at gøre op med dæmoner

John Stamos, der også er kendt fra tv-serien “Skadestuen”, kan snart ses i Netflix’ relancering af den populære 90’er-sitcom “Hænderne fulde”, som kommer i 2016.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu