De skal åbne for Volbeat

lørdag d. 13. juni 2015 kl: 12. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Volbeat annoncerer stærke support-navne til koncerten i Odense den 1. august. Pressefoto

Volbeat annoncerer stærke support-navne til koncerten i Odense den 1. august. Pressefoto

Volbeat annoncerer supportnavnene til næsten udsolgt koncert i Odense 1. august

Der er kun ganske få billetter tilbage til koncerten med Volbeat i Odense den 1. august. Nu annoncerer bandet to stærke supportnavne: Tyske Accept og danske Konkhra.

Anmelder om Volbeat-koncert: -Stemme som en jodlende havenisse

Begge bands får dermed fornøjelsen af at komme med til festen, når Danmarks største rockband står foran deres – til dato – største publikum i Danmark. Det betyder samtidig, at der er to måneder til Volbeat går på scenen for sidste gang i 2015.

Med et katalog af musik, der går helt tilbage til deres selvbetitlede debutalbum i 1979, har Accept formået at imponere det danske publikum flere gange, bare inden for de sidste par år.

I 2012 spillede de foran et pakket Amager Bio og det efterfølgende år spillede det tyske band på den succesfulde festival for rock og metal, Copenhell. Sidste år udgav de studiealbummet Blind Rage og fik mange anmelderroser med på vejen af anerkendte metalmedier. De spiller enkelte udvalgte koncerter denne sommer i Europa og den 1. august er de klar til at sætte gang i metalfesten.

Aftenen åbner dog med det Københavner-baserede dødsmetalband, Konkhra. Bandet begyndte deres karriere under navnet Vicious Circle i slutningen af 1980’erne men endte på navnet Konkrha i forbindelse med deres første demo, der blev færdiggjort for cirka 25 år siden.

Volbeat-stjerne er blevet far: Udsætter koncert

Konkhra beviste hurtigt, at de var et af de mest interessante navne i Danmark igennem 1990’erne, blandt andet med deres banebrydende udgivelser Spit or Swallow og Weed Out the Weak. Omkring den tid blev Volbeats forsanger, Michael Poulsen, som en ung talentfuld musiker, inviteret til at varme op for Konkhra sammen med resten af Poulsens hedengangne band, Dominus, da Konkhra skulle spille i Ringsted på spillestedet Medborgerhuset.

Det var første livejob Donimus spillede og som tak for at få den chance i musikken, gengælder Michael Poulsen nu anerkendelsen, når Konkhra åbner en dag i rockens tegn på Fyn.

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest sete gallerier