Rygterne løber: Bliver Carrie Fisher genskabt digitalt til Star Wars?

mandag d. 16. januar 2017 kl: 14. 55 Af: Peter Koch
FILE PHOTO: Carrie Fisher poses for cameras as she arrives at the European Premiere of Star Wars, The Force Awakens in Leicester Square, London
Carrie Fisher døde i 2016. Foto: Paul Hackett/Scanpix.

Carrie Fishers død har efterladt et hul i planlægningen af kommende film, der finder sted i en fjern galakse for længe, længe siden.

Da Carrie Fisher døde 27. december, var der nok mangt en fan af Star Wars-universet, der havde svært ved at holde tårene tilbage.

Den populære skuespiller skabte en ikonisk rolle, da hun spillede prinsesse Leia i de originale film i serien, og hun indtog igen rollen på fornem vis, i The Force Awakens fra 2015.

Vil ikke vende digitalt tilbage fra de døde

Senest optræder hun kort i filmen Rogue One i en forynget udgave, og siden Fisher døde sidst i 2016, har der været spekuleret i, hvorvidt hendes kontrafej ville pryde plakater for mange kommende film i universet, og om hun ville blive digitalt genskabt i kommende film i serien.

Skuespiller døde med kokain og heroin i blodet

Lucasfilm, der står bag de populære film, har nu sat en stopper for de mange rygter. I en besked, der er at læse på Starwars.com, lyder det, at man fra filmselskabets side ingen planer for at genskabe Carrie Fisher digitalt, hverken som den unge prinsesse Leia eller som den modne General Organa.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

“Carrie Fisher var, og vil altid være, en del af Lucasfilm-familien. Hun var vores prinsesse, general og vigtigst af alt, vores ven. Vi er stadig ramt af tabet af hende. Vi ærer hendes minde og den arv, hun efterlod som prinsesse Leia og vil stræbe efter at gøre hende ære,” står der i meddelelsen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu