SKAM-stjerne helt nøgen i ny reklame

tirsdag d. 4. september 2018 kl: 22. 15 Af: Nicklas Skyum Clausen
SKAM
Oslo 20180202. Skuespiller Josefine Frida Pettersen, kjent som Noora i NRK serien "Skam". Foto: Lise Åserud / NTB scanpix. Se videoen i bunden af artiklen.

Skuespilleren Josefine Frida Pettersen - Noora fra SKAM - optræder helt nøgen i en ny reklame for kondomproducenten RFSU

I en ny reklame for det svenske kondomfirma RFSU – der også leverer seksuel oplysning under sit fulde navn ‘Riksforbundet for seksuell opplysning’ smider Noora fra SKAM – den 22-årige skuespillerinde Josefine Fria Pettersen det hele.

Reklamen er en del af en kampagne, der skal få flere unge til at bruge kondom – ved at sætte kondomerne ind i den sexede sammenhæng, de rent faktisk hører til i, skriver norske Dagbladet.

Twerk Queen på røven: Nu tjener hun penge på dette

Blandt andre danske Twerk Queen Louise medvirker også i reklamen, vil den opmærksomme seer nok også bemærke.

Og det er ikke bare for sjov, RFSU har lavet videoen. De har lavet en rapport, der viser, at kun omkring fire ud af ti unge danskere brugte kondom, sidst de havde sex med en ny partner.

Skal nå ud til flere

Ifølge den presseansvarlige hos RFSU Norge, som Dagbladet har snakket med, bruger de stjerner som Twerk Queen og Noora fra SKAM for at nå ud til flere:

– Vi har ønsket at nå de unge. Josefine har et bredt nedslagsfelt i befolkningen efter SKAM og er en vigtig rollemodel. At hun ønsker at slå et slag for kondomerne sammen med RFSU er vildt fedt, siger den presseansvarlige, Lise Berlioz.

Den svenske thaibokser Sanny Dahlbeck, fotografen og kunstneren Arvida Byström og kunstneren Peg Parnevik medvirker blandt også i videoen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu