Skandale-Bieber får opbakning fra Goldie Hawn

mandag d. 27. januar 2014 kl: 10. 15 Af: Ritzau Fokus
 

Den amerikanske skuespillerinde Goldie Hawn kalder Justin Biebers opførsel for “hjerteskærende” og mener, at det drejer sig om selvmedicinering for at slippe for berømmelsens mørke psykologi. Foto: Laurent Gillieron AP

Den erfarne amerikanske skuespillerinde Goldie Hawn kan nemt sætte sig ind i Justin Biebers situation, som hun kalder “hjerteskærende”.

Hun har både prøvet det på sin egen krop og gennem datteren, skuespillerinden Kate Hudson.

Terrorplaner mod Bieber-koncert: Ung teenager dømt

68-årige Goldie Hawn har været i skuespillerfaget og levet livet som verdenskendt ansigt længere end de fleste.

Det har givet hende en særlig indsigt i det stressede liv, der følger med berømmelsen. Derfor er hun ikke i tvivl om, hvad der reelt foregår i den for tiden noget omtumlede Justin Biebers liv, skriver Female First.

– Det knuser faktisk mit hjerte, for jeg ved godt, hvad der sker. Nu selvmedicinerer de, og det er det farligste for dem. Talent, varme, evnen til at holde sammen på tingene – alt det gode, de kunne udrette, al den glæde, de kunne føle. Som mor, og nu som bedstemor, er det eneste, jeg vil, at holde om dem, siger hun til CNN ifølge Female First.

Selv indrømmer Goldie Hawn, at hun relativt tidligt i karrieren søgte hjælp til at håndtere sine pludselige følelser, men at hun aldrig var fristet af de mange stoffer i branchen.

– Jeg søgte hjælp, fordi jeg gerne ville finde ud af, hvorfor jeg ikke var så lykkelig eller begejstret, som jeg skulle have været. Jeg forstod ikke, hvorfor folk spurgte efter min autograf, forklarer skuespillerinden.

Skiferie med strejf af kendte og royale

Justin Bieber blev anholdt for blandt andet spirituskørsel efter at have kørt om kap tidligt om morgenen den 23. januar.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu