Skandale-model tilgiver sine berømte ekser

mandag d. 5. oktober 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Amber Rose og Kanye West dannede par i to års tid, men rapperen ville hele tiden hellere være sammen med Kim Kardashian.

Amber Rose og Kanye West dannede par i to års tid, men rapperen ville hele tiden hellere være sammen med Kim Kardashian. Foto: Peter Kramer/AP

Rapperne Kanye West og Wiz Khalifa har langet ud efter Amber Rose, men nu er hun klar til at være et større mennesker end sine kendte ekser.

Der bliver smidt med ming-vaser og skældsord, når Amber Rose går fra sine kendte kærester.

I hvert fald er hendes offentligt kendte forhold til rapperne Kanye West og Wiz Khalifa endt i et værre palaver, da de hotte hvedebrødsdage var overstået.

Amber Rose sviner modemagasin til

Efterveerne fra de iltre brud har ikke kun udspillet sig i ægtesengen, men også i medierne, men nu er den 31-årige glamourmodel klar til at lægge balladen bag sig.

Under den årlige protestmarch “SlutWalk”, der støtter kvinder i, at de aldrig er skyld i seksuelle overgreb, havde Rose et klart budskab til sine ekser:

– Jeg vil gerne tilgive Kanye for det, han har sagt om mig. Jeg vil gerne slippe af med al negativiteten. Man er nødt til at vise sig som en større person, være positiv og tilgivende og hjælpe andre i samme situation, lød det fra den evigt karseklippede model i sin brandtale.

Tidligere på året langede den 38-årige rapper ellers ud efter Rose i et interview med radioprogrammet “The Breakfast Club”, hvor han fortalte, hvordan han måtte “tage 30 brusebade”, inden han kunne være sammen med sin nuværende kæreste, Kim Kardashian, efter Rose.

– Hvis Kim ville have mig på samme tid, som jeg ville være sammen med hende, ville der aldrig have været en Amber Rose, sydede han dengang.

Rose havde også en klar besked til sin eksmand, Wiz Khalifa, som hun har en lille søn med.

– Wiz lavede en sang, der virkelig sårede mig, for det eneste, jeg nogensinde har gjort, er at elske ham. Jeg fødte hans søn, og så sang han, at jeg ikke var andet end en stripper – det gjorde virkelig ondt, lød det fra Rose, der inden talen gav en undskyldning til Kanye Wests kone, som hun har langet ud efter.

– Jeg støtter Kim Kardashian om nogen. Hun og jeg er i samme båd. Vi har begge været nogle tøjter, er berømte og passer på vores familie. Jeg synes, det er sejt, at hun er gået fra at blive kendt for en sexvideo til at have over 30 firmaer og være stenrig, lød det fra hende.

Galleri: Krig mellem Khloe Kardashian og Kanye Wests ekskæreste

Se Roses budskab: https://instagram.com/p/8ZM4t0EqwE/?taken-by=amberrose

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu