Skandale-stjerne gift i Las Vegas: Mødte bruden gennem von Trier

tirsdag d. 11. oktober 2016 kl: 18. 55 Af: Ritzau Fokus

Shia LaBeouf og skuespillerinden Mia Goth mødte hinanden under indspilningerne til von Triers "Nymphomaniac".

Shia LaBeouf er efterhånden lige så kendt for sin excentriske opførsel uden for biografmørket, som han er for sine præstationer på filmlærredet.

I 2012 mødte skandalestjernen skuespillerinden Mia Goth under indspilningerne til Lars von Trier-filmen “Nymphomaniac”, der var den sidste del i mesterinstruktørens såkaldte depressionstrilogi.

Hollywood-parret har gennem deres fire år lange forhold haft en offentlig og meget stormfuld romance, men nu er kærligheden kulmineret med et bryllup.

Tobakshungrende Hollywood-stjerne anholdt for at tænde af

Den 30-årige skuespiller giftede sig nemlig med den 23-årige skuespillerinde mandag i Las Vegas i den amerikanske delstat Nevada, skriver Vanity Fair.

Bruden ankom til Viva Las Vegas-kapellet iført hvid brudekjole og slør i en lyserød Cadillac med en Elvis Presley look-alike som chauffør.

Den afdøde rock ‘n’ roll-legende var en del af bryllupstemaet, og look-aliken var således også med som vidne til ceremonien sammen med en hula-danser.

LaBeouf og Goth lovede foruden hinanden evig troskab blandt andet også altid at være hinandens bamser og ikke gå i deres blå ruskindssko i regnvejr, skriver Vanity Fair.

Efter at parret havde givet hinanden deres livs ja, fældede den celebre brudgom en tåre, da han tog den første dans med fru Goth til tonerne af Adele-nummeret “Make You Feel My Love”.

Se et billede af parret i deres første dans som mand og kone her:
Kendt skuespiller anholdt for overfald

Og se flere billeder fra parrets bryllup her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu