Skjult kamera-show har dansk premiere i aften: Se første klip her!

mandag d. 3. oktober 2016 kl: 19. 23 Af: Elo Christoffersen
comedy-central
Hvordan reagerer helt almindelige mennesker, hvis ekspedienten bag burgerdisken pludselig begynder at flirte og kysse dem på armen for at få drikkepenge? Foto: Comedy Central.

Populært skjult kamera-show har dansk premiere i aften. Se kundens reaktion, når burger-ekspedient kysser hende på armen.

Hvordan reagerer helt almindelige mennesker, når de bliver bedt om at skrive under på en indsamling til støtte for mænd, der ufrivilligt er jomfruer? Eller hvad hvis ekspedienten bag burgerdisken pludselig begynder at flirte og kysse dem på armen for at få drikkepenge?

Det får man svaret på i det amerikanske hit-show ”Impractical Jokers”, der har dansk premiere på Comedy Central i aften.

I showet følges de fire komikervenner Joe, Murr, Q og Sal, der kæmper ved at stille hinanden en række vanvittige udfordringer ude blandt helt almindelige mennesker, som de skal gennemføre – koste hvad det vil.

Sex and the City-stjerne gør grin med Donald Trump

Men i modsætning til andre skjult kamera-programmer, så er de forskellige jokes i Impractical Jokers ikke øvet på forhånd, men bliver i stedet givet løbende via en øresnegl. Så ingen aner, hvordan de uskyldige ofre vil reagere, og hvis udfordringen ikke lykkedes, får den tabende komiker en straf.

Støt mænd der har en micro penis

I én af udfordringerne skal gutterne på skift arbejde på en burgerbar og score drikkepenge hos kunderne. Undervejs udfordrer de hinanden til at opføre sig så upassende som muligt ved bl.a. at skrige bestillingerne tilbage til en kunde eller flirte med en kvindelig gæst og kysse hende på armen.

I en anden udfordring gennemfører drengene en falsk underskriftsindsamling midt i New York, hvor de stopper tilfældige forbipasserende og beder dem skrive under på skøre sager som ”Støt mænd, der ufrivilligt er jomfruer” og ”Støt mænd, der har en mikro-penis”. Alle de akavede reaktioner bliver fanget på skjult kamera.

Impractical Joker er blevet et kæmpehit i England og USA og har fået en rating på hele 8,7 ud af 10 på internetsiden IMDB. Showet havde premiere i USA i 2011 og har siden da kørt i fem sæsoner.

Første sæson af Impractical Jokers har dansk premiere på Comedy Central i aften klokken 21.25 og sendes derefter hver dag på samme tidspunkt mandag-fredag.

Fire nye serier får dansk premiere i weekenden

Se videoklippet fra burgerbaren nedenunder…

Del din kommentar

Forsiden lige nu