Skruk skuespiller drømmer om kæmpefamilie

søndag d. 27. juli 2014 kl: 11. 21 Af: Ritzau Fokus
 

Daniel Radcliffe håber på at blive far mange gange.

Daniel Radcliffe håber på at blive far mange gange. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Daniel Radcliffe vil meget gerne have en hel masse børn, hvis hans partner kan holde til at føde dem.

Harry Potter-stjerne vil ikke tilbage til populær rolle

Hvis drømmen skal gå i opfyldelse, kræver det, at han svinger tryllestaven en hel masse gange.

Den tidligere “Harry Potter”-stjerne Daniel Radcliffe vil nemlig gerne have masser af børn. Selv er han enebarn, og han elsker at tænke på, at han måske en dag får en stor familie.

– Måske er det fordi, jeg er enebarn, men jeg elsker simpelthen ideen om at få masser af børn. Men det kommer selvfølgelig også an på, hvem jeg ender med at få de børn med. Jeg tror, at mænd ville være en hel del mindre klar på at blive fædre, hvis vi selv skulle føde ungerne, siger den 25-årige englænder til PEOPLE.com.

Udover lysten til at få børn afslørede Radcliffe desuden for nylig i The Daily Star, at lysten i soveværelset generelt heller ikke fejler noget.

Harry Potter beskylder Hollywood for at være racistisk

– For mig var den første gang faktisk ikke så slem eller akavet, som man ofte hører, at det er for mange. Jeg er en af de få mennesker, som tilsyneladende havde en virkelig god første gang. Det var med en person, som jeg havde lært at kende godt. Men jeg er glad for at kunne sige, at jeg har haft meget bedre sex siden da, lød det fra Harry Potter-stjernen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu