Skuespiller afviser rygter om ugyldigt bryllup

torsdag d. 20. oktober 2016 kl: 16. 51 Af: Ritzau Fokus
U.S. actor LaBeouf poses with girlfriend Goth before a gala screening of his film
Skuespiller Shia LaBeouf mødte sin kone, Mia Goth, under optagelserne til Lars von Triers film "Nymphomaniac vol. 2", og parret har datet i fire år. Foto: NEIL HALL/Scanpix (Arkivfoto)

Hollywood-stjernen Shia Labeouf maner alle rygter til jorden om, at hans Las Vegas-bryllup var rent proforma.

Hele verden kunne følge med direkte, da Hollywood-stjernen Shia LaBeouf 10. oktober sagde ja til sin kæreste gennem fire år, skuespiller og model Mia Goth, ved en vielsesceremoni i Las Vegas.

Men siden da har flere medier spekuleret i, om brylluppet mellem de to skuespiltalenter blot var rent proforma. Og det var ikke på grund af, at vielsen blev forestået af en mand klædt ud som Elvis.

I et tweet såede de officielle myndigheder i Clark County Nevada nemlig tvivl om ægteskabets gyldighed, men de rygter maner Shia LaBeouf nu til jorden.

Klar i spyttet

Den 30-årige skuespiller besøgte tirsdag “The Ellen DeGeneres Show”, og her var han meget klar i spyttet, da samtalen faldt på ægteskabet med den syv år yngre Mia Goth.

– Tillykke, jeg tror, at du lige er blevet gift? lød det spørgende fra Ellen DeGeneres i showet, og svaret kom promte fra Shia LaBeouf:

Tobakshungrende Hollywood-stjerne anholdt for at tænde af

– Jeg er lige blevet gift!

Bryllup skulle ikke livestreames

Videre i interviewet fortæller skuespilleren, at det faktisk ikke var meningen, at brylluppet skulle livestreames til hele verden.

– Planen var, at det skulle være en privat ceremoni i Las Vegas. En del af pakken var, at man fik en livestream gratis, men jeg sagde til dem, at det behøvede vi ikke, siger Shia LaBeouf i interviewet.

Først da det nygifte par kom hjem, opdagede de tilsyneladende, at hele verden alligevel havde overværet brylluppet.

Kapellet undskyldte med, at nogen var kommet til at trykke på den forkerte knap og dermed sende optagelserne til mediet TMZ.

Kendt skuespiller anholdt for overfald

– Men hvad kan du gøre? Det var kærlighed, lyder det afslappet fra den nygifte stjerne.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu