Bryan Cranston følte sig ydmyget i nøgenscene

tirsdag d. 17. november 2015 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Bryan Cranston har haft en flot karriere, hvor han blandt andet har medvirket i Nicolas Winding Refns kæmpesucces “Drive”. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Det var en grænseoverskridende oplevelse for den rutinerede skuespiller Bryan Cranston, da han for nylig indspillede sin første nøgenscene.

Bryan Cranston er kendt for sit store repertoire på tv, hvor han både har spillet den hårdkogte pusher Walter White i tv-serien Breaking Bad og familiefaren Hal, der er rædselsslagen for sin kone, i serien Malcolm i midten.

Breaking Bad-stjerne slikker stadig sår fra barndommen

Men det er først på et sent tidspunkt i sin karriere, at den 59-årige skuespiller har prøvet at smide tøjet foran kameraet, og det var ifølge ham selv en særdeles ydmygende oplevelse.

Grundig kropsvisitering

Den firedobbelte Emmy-vinder spiller den fængslede forfatter Dalton Trumbo i en ny film, og da de indspillede en scene, hvor hans karakter bliver kropsvisiteret, gik de grundigt til værks.

– Det er ydmygende, særligt måden det bliver vist i scenen med denne her ligeglade fængselsbetjent, der siger: “host, vend dig om, spred dine baller, løft din pung og træk den tilbage”, fortæller skuespilleren til Playboy om den intime undersøgelse.

Stjålne blikke

Cranston er ikke den eneste skuespiller i scenen, og han fortæller, hvordan de nøgne mænd ikke kunne lade være med at kaste et par stjålne blikke.

– Du kaster måske et hurtigt blik, bare for at se, hvad de andre fyre har, bare for at sammenligne. Nogle gange er du taknemmelig og andre gange en smule skuffet, fortæller Cranston, der fandt en måde at afvæbne situationen en smule:

– Så vi står der, nøgne og stille. Normalt vil man ikke tale så meget i sådan en situation, men jeg gik i den modsatte retning og snakkede alt for meget. Det er en forsvarsmekanisme.

Oscar-håb: -Sådan fik jeg succes

Hvis man ikke er blevet skræmt væk af det eksplicitte indhold, kan man se “Trumbo” i biografen, når den har dansk premiere den 11. februar 2016.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu