Skuespiller fundet livløs af kæresten: Nu afsløres uhyggelig dødsårsag

lørdag d. 28. juli 2018 kl: 10. 22 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
28072018 soa scanp
Skuespilleren er kendt fra serien Sons of Anarchy. Foto: Scanpix

Blev 47 år gammel.

Da Alan O’Neill sjette juni blev fundet livløs af sin kæreste, lå han i entréen til et hus ved Toluca Lake i Los Angeles. Det var også her, en akutlæge kort efter erklærede ham død.

Klublegende er pludseligt død: Fodboldverdenen er i sorg

Nu – sidst i juli måned – har retsmedicinerne givet deres forklaring på, hvad der sandsynligvis har slået den irskfødte skuespiller kendt fra blandt andet hitserien Sons of Anarchy ihjel, skriver amerikanske People Magazine. 

En kombination af flere uhyggelige ting slog altså skuespilleren ihjel, får magasinet at vide. O’Neill døde af følge af kronisk overforbrug af ethanol (alkohol), og han var også beruset, da ulykken indtraf. Retsmedicinerne mener, at skuespilleren er faldet og har slået hovedet så voldsomt, at hans alkoholskadede krop ikke kunne holde til det, lyder forklaringen.

Alan O’Neills agent har tidligere bekræftet dødsfaldet med en pressemeddelelse:

Dansk ungdomsstjerne er død: -Var fræk som en slagterhund

– Det er med stor sorg, jeg kan bekræfte, at Alan O’Neill, et strålende, sjovt og venligt menneske er gået bort. Mine tanker går til hans partner, børn, familie og venner. Jeg savner personligt at vide, at Alan ikke længere deler planeten med os. Trods det, at der er milevidt mellem Los Angeles og Dublin, var Alan aldrig længere væk end et telefonopkald, udtalte Annette Walsh.

O’Neill stammede oprindelig fra Dublin og blev 47 år.

Del din kommentar

Forsiden lige nu