Hugh Jackman gav datter et nøgenchok

torsdag d. 22. maj 2014 kl: 11. 51 Af: Ritzau Fokus
 
Den australske skuespiller Hugh Jackman var ikke helt på mærkerne, da han for nylig glemte at advare sin datter om nøgenscener i den nyeste film om X-Men.

Den australske skuespiller Hugh Jackman var ikke helt på mærkerne, da han for nylig glemte at advare sin datter om nøgenscener i den nyeste film om X-Men. Foto: Ng Han Guan/AP

Den australske skuespiller Hugh Jackman glemte en afgørende detalje, da han så den seneste X-Men film med sine børn.

Han anstrengte sig så meget inden sin nøgenscene i den seneste i rækken af X-Men-film, at han faldt om.

Instruktør snød sig til drømmejob med Hugh Jackman

Men samme perfektionisme var åbenbart væk, da den australske skuespiller Hugh Jackman ville vise sine børn de voldsomme voldshandlinger i rollen som den muterede Wolverine. Han glemte nemlig at advare dem om, at far ikke er på klædt under hele filmen. Det fortæller skuespilleren ifølge Female First til avisen New York Daily News.

– Det var virkelig cool at se filmen med dem, indtil man når det punkt, hvor man er nøgen på skærmen, og man har glemt at advare sin knap ni-årige datter, siger Jackman.

– Hun spurgte: “Far, hvorfor har du ikke undertøj på?”, fortsætter han.

Ifølge den 45-årige skuespiller fandt optagelserne sted for præcis et år siden. Og han har endnu ikke glemt, hvor frygtelige forberedelserne var.

– Du har ingen anelse om, hvad forberedelserne til sådan en scene indebærer. Jeg stoppede med at drikke vand i et døgn og løftede jern i cirka en time, før optagelserne gik i gang. Jeg faldt i søvn klokken 14, afslører han.

Branchen tvivlede på stjerneskuespiller: -Ingen kan det hele

Du kan se Hugh Jackmans nøgenscene i filmen “X-Men: Days of Future Past”, der har premiere i de danske biografer torsdag den 22. maj.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu