Skuespiller kæmper for livet: Mister søster og forældre i mareridtsulykke

fredag d. 29. december 2017 kl: 17. 13 Af: Matias Mortensen
braendenebil
Begge biler brød i brand efter den tragiske ulykke. Genrefoto: Scanpix

Den australske skuespiller Jessica Falkholt blev 26. december voldsomt kvæstet i en ulykke, der har kostet fire mennesker livet - heriblandt skuespillerens søster og forældre.

En grufuld tragedie har ramt en australsk familie. Flere medier skriver, at den 28-årige skuespiller Jessica Falkholt fortsat ligger bevidstløs i kritisk tilstand, efter en grufuld ulykke på en hovedvej syd for Sydney 2. juledag. Det skriver ABC og flere andre medier.

Hun sad i en bil sammen med sine forældre og 21-årige lillesøster, da den blev ramt frontalt af en modkørende bil, som var kommet over i den forkerte vejbane.

Forældrene og den 50-årige mandlige bilist i den modkørende bil omkom på stedet, men Jessica Falkholt og hendes lillesøster Annabelle Falkholt blev hevet ud af den smadrede bil, lige før den blev omspændt af flammer.

Forbipasserende trådte til

De var begge alvorligt kvæstede, og blev fløjet til et hospital i Sydney. Her omkom Annabelle Falkholt fredag, mens Jessica Falkholt fortsat er indlagt i kritisk tilstand.

Det var forbipasserende, der reddede de to kvinder ud af bilvraget, og de har beskrevet ulykken som gruopvækkende.

Årsagen til ulykken er endnu ikke fastlagt. Politiet skal blandt andet undersøge, om den 50-årige bilist var påvirket af stoffer.

Hovedrolle i kommende film

Jessica Falkholt har spillet med i tv-serien Home and Away, og hun har hovedrollen i filmen Harmony, der efter planen skal have premiere i USA til næste år.

Instruktøren af filmen, Corey Pearson, er rystet over ulykken. Han beskriver Jessica Falkholt som en “fantastisk” og “passioneret” skuespiller.

Herunder kan du se hende i traileren til filmen.

24-årig mand forfulgte dansk tv-vært: Endte i uhyggeligt angreb med bil

Del din kommentar

Forsiden lige nu