Skuespiller købte ind i dametøj

fredag d. 31. januar 2014 kl: 8. 06 Af: Ritzau Fokus
 

Jared Leto er nomineret til en Oscar for bedste mandlige birolle for sin præstation som den hiv-smittede Rayon i filmen “Dallas Buyers Club”. Foto: Joel Ryan/Invision/AP JOEL RYAN/INVISION/AP

Skuespiller Jared Leto tog forberedelserne til filmen “Dallas Buyers Club” meget alvorligt. Og det lønnede sig.

Sanger og skuespiller Jared Leto tager sit job meget alvorligt. Så alvorligt endda, at han fulgte sin seneste rolles eksempel og gik i supermarkedet i dametøj.

Det fortæller han til Shortlist Magazine.

Kendt skuespiller: Jeg vil udforske nye veje

Skuespilleren, som netop er blevet nomineret for sin rolle som den hiv-smittede transkønnede kvinde Rayon i filmen “Dallas Buyers Club”, forberedte sig grundigt til rollen.

– Jeg gik ned i supermarkedet klædt som kvinde, mest for at stirre på mad, for jeg spiste ikke så meget, og jeg fik virkelig mange blikke, fortæller Jared Leto og fortsætter:

– Nogen var bare sådan: “Vent, er det ham fyren fra filmene? Klædt ud som en dame?” Men jeg fik også blikke, der sagde: “Hvad fanden er det der for noget?” Ren fordømmelse, fortæller han om oplevelsen.

Leto, som inden indspilningen af “Dallas Buyers Club” har holdt en seks års pause fra Hollywood, måtte tabe næsten 20 kilo og tilbringe flere timer i makeupstolen hver dag, for at forvandle sig til Rayon.

Men selvom forberedelsen og processen omkring det at skabe en film, med Letos egne ord, er “trættende”, så er slutresultatet det hele værd, siger han.

– Jeg elsker film. Jeg elsker slutresultatet, så uanset hvor hårdt det er, så er belønningen altid det hele værd.

Udover filmkarrieren er Jared Leto også forsanger i rockbandet 30 Seconds To Mars.

Musikere afslører: Vi har kysset med fans

“Dallas Buyers Club” er nomineret til hele seks Oscars, blandt andet for bedste film. Filmen har dansk premiere den 6. februar.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu