Skuespiller mistænkt i mordsag

lørdag d. 20. april 2002 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den 68-årige Hollywood-skuespiller, Robert Blake, er sammen med sin bodyguard blevet anholdt for mordet på sin kone, der blev skudt på klods hold sidste år. Politiet har anholdt skuespilleren, fordi hans alibi på mordnatten ikke holdt stik. Bonny Bakley blev skudt, da hun sad i sin mands bil og ventede på ham udenfor en restaurant.

Popstjerne skudt og dræbt på natklub

“Vi er sikre på, at Robert Blake dræbte sin kone, Bonny Bakley. Han følte sig fanget i ægteskabet og havde kun foragt tilovers for sin kone”, sagde politidirektør Jim Tatreau på en pressekonference.

Robert Blake og Bonny Bakley havde kun været gift i et år, og Robert Blake har tidligere udtalt, at han følte sig presset ind i ægteskabet, fordi Bonny Bakley fødte ham en datter i 2000.

Danser fik sin bil stjålet: Nu er den fundet - og kørt galt

Robert Blake er bedst kendt som detektiv Tony Baretta i tv-serien af samme navn, der kørte sidst i 70’erne. Derudover var han med i filmen Money Train med Wesley Snipes og Woody Harelson fra 1995.

Den amerikanske presse øjner allerede en ny O.J.Simpson-agtig mordsag, og derfor er pressedækningen på Robert Blakes anholdelse massiv.

Del din kommentar

Forsiden lige nu