Skuespiller pludselig død: Var på vej på stor turne

lørdag d. 8. april 2017 kl: 8. 17 Af: Uffe Dahl

Han har medvirket i både James Bond-film, Downton Abbey, Doctor Who og Broadway-stykket "King Charles III", hvor han spillede Charles, Prince of Wales - en rolle, han blev nomineret til både en Tony og en Oliver Award for.

En af historiens helt store skuespillere er død. Den engelske skuespiller Timothy Peter Pigott-Smith er død. Han er pludselig gået bort i en alder af 70 år.

Klublegende er pludseligt død: Fodboldverdenen er i sorg

Tim Pigott-Smith er måske bedst kendt for sin rolle i den engelske tv-serie “The Jewel in the Crown”, som han vandt en Bafta-pris for.

Ifølge engelske BBC var det egentlig meningen, at Tim Pigott-Smith fra på mandag skulle på turne med teaterstykket “Death”. Men stykket og turneen må nu gennemføres uden ham.

Royalt stjernestøv

Ud over BAFTA-prisen modtog Tim Pigott-Smith nomineringer til både en Tony Award og en Oliver Award for sin rolle som prins Charles i teaterstykket “King Chales III”. Og der blev kastet endnu lidt royalt stjernstøv over skuespilleren, da han i begyndelsen af 2017 fik tildelt ordenen OBE, Order of the British Empire.

Dansk ungdomsstjerne er død: -Var fræk som en slagterhund

“Vi har mistet en af de største skuespilleren af sin generation” siger Tim Pigott-Smits agent, John Grant, der fortsætter:

“Meget elsket og beundret af sine kolleger, vil han blive husket af mange som en gentleman og en sand ven. Han vil blive meget savnet. Vi beder om at respektere privatlivets fred for hans kone, skuespillerinden Pamela Miles, hans søn Tom og familien”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu