John Travolta: Scientology reddede mit liv

onsdag d. 19. februar 2014 kl: 15. 03 Af: Ritzau Fokus
 
John Travolta mistede lysten til livet.

John Travolta mistede lysten til livet. Foto: Kamran Jebreili AP

John Travolta mistede lysten til at leve, da hans søn, Jett, døde. Han fandt styrke i den kontroversielle Scientology-kirke.

Det var en stor tragedie, der ramte skuespilleren John Travolta, da han i 2009 mistede sin søn Jett, der døde af et slagtilfælde. Slaget ramte Travolta så hårdt, at han fuldstændigt mistede lysten til at leve.

Ikoniske skuespillere hader hinanden

Det fortæller han ifølge Female First.

– Sandheden er, at jeg ikke vidste, om jeg ville komme igennem det, siger han.

– Livet var ikke længere interessant for mig, så det krævede en del for mig at få det bedre, fortæller skuespilleren.

I sidste ende var det hans religion, der gav ham skubbet videre. John Travolta er ligesom flere andre kendisser medlem af den kontroversielle Scientology-kirke, der ofte er blevet anklaget for at være en pengemaskine, der hjernevasker medlemmerne.

– Jeg vil for altid være taknemmelig for Scientology, der støttede mig i to år uden pauser. De var der mandag til søndag. De tog ikke en eneste fridag, og de hjalp mig med at arbejde mig igennem sorgen fra forskellige perspektiver, og det hjalp mig, så jeg endelig følte, at jeg kunne klare mig, fortæller John Travolta.

John Travolta forsvarer Scientology

Skuespilleren, der har teenagedatteren Ella og sønnen Benjamin, har været medlem af kirken i årtier.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu