Livsfarligt: Skuespiller tæt på druknedød i Australien

mandag d. 17. juni 2013 kl: 15. 26 Af: Ritzau Fokus
 

Da skuespilleren Jonah Hill for et års tid siden var på svømmetur i Australien, var det ved at grueligt galt.

Den amerikanske skuespiller Jonah Hill troede, at han skulle dø, da han var ude for en nær-drukneulykke under en pr-tur i Australien sidste år.

Skuespiller tog falsk kokain og blev indlagt

Den 29-årige skuespiller og manuskriptforfatter blev fanget i en understrøm og trukket ud på havet, da han var på svømmetur med sin skuespillerkollega fra filmen “21 Jump Street”, Channing Tatum, på Bondi Beach i Sydney kort tid efter en lang flyvetur.

– Vi steg af flyet og tænkte straks, at vi ville tage en svømmetur, og så tog vi til Bondi Beach. Vi går i vandet, og jeg begynder at svømme, og efter hvad der føles som et sekund, ser jeg tilbage, og Chan er omkring en kilometer fra mig.

– Han er ved stranden og får taget nogle billeder med folk, og jeg tænker bare: “hvad sker der? Hvor er jeg?”.

– Jeg begynder at svømme så hurtigt, som jeg kan, men jeg kommer ingen vegne, og så tænker jeg: “Det er sådan her, jeg dør. Jeg er en fyr, der døde i havet i Australien”, fortæller Jonah Hill.

Men inden det nåede så vidt, blev skuespilleren heldigvis hjulpet ind til stranden igen.

– Endelig kommer der en fyr på en jetski, som siger: “Hej med dig, vi hiver dig ind. Du kan ikke dø her”. Han trækker mig, og jeg begynder at svømme, og hvad der er skørt, er, at der var fotografer på stranden.

– Det er sjældent, at du fortæller en historie, der lyder latterlig, og at der så er et billede, der er endnu mere latterligt end den faktiske historie.

– Vi var i Australien i en uge for at lave pressearbejde, og næste dag står der på forsiden af avisen med tilhørende billede: “Skuespiller Jonah Hill drukner næsten”. Alle interviews derfra startede med: “jeg hørte, at du var på svømmetur i går”, fortæller han.

Tidligere tyksak får DiCaprio til at kaste op

Jonah Hill er blandt andet kendt for roller i “Superbad” og “Forgetting Sarah Marshall”, men måske mest for sin rolle i filmen “Moneyball” fra 2011, som han fik en Oscar-nominering som bedste mandlige birolle for.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu