Skuespiller-trio bliver værter til Bodilprisen

tirsdag d. 20. december 2016 kl: 6. 00 Af: Ritzau Fokus
20161214083042481_org
Laus Høybye, Jakob Fauerby og Mille Lehfeldt indtager scenen som værter, når Bodilprisen løber af stablen 4. marts 2017. Foto: Scanpix/Martin Sylvest Andersen

Laus Høybye, Jakob Fauerby og Mille Lehfeldt skal være værter, når Bodil-statuetterne skal uddeles i 2017.

Den røde løber rulles ud og statuetterne pudses, når Danmarks ældste filmpris, Bodilprisen, skal uddeles 4. marts 2017.

Priserne uddeles af Danske Filmkritikere, og ved filmfesten vil i alt tre værter styre slagets gang.

De danske skuespillere Laus Høybye, Jakob Fauerby og Mille Lehfeldt skal nemlig være værter, når Bodilpriserne overrækkes i Radiohuset i København.

Laus Høybye glæder sig

Laus Høybye, der for tiden er aktuel i musicalopsætningen af “Jordens Søjler” på Østre Gasværk, giver udtryk for, at han glæder sig til at være vært, når den danske filmbranches dygtigste medlemmer skal hyldes.

– Glæder mig til at indtage værtsrollen til næste års Bodilpris sammen med de her to yndlinge … Det bliver fanden-filmene-flot, skriver Laus Høybye på sin Instagram-profil.

Det er langtfra første gang, at de tre danske skuespillere skal arbejde sammen, da de normalt er radioværter på P1-programmet “Platt-form”.

Til trods for det er første gang, at Mille Lehfeldt skal være værtinde for Bodilprisen, har skuespillerinden tidligere deltaget i prisuddelingen.

Mille Lehfeldt vandt nemlig i 2016 en Bodil-statuette for bedste kvindelige hovedrolle i dramafilmen “Lang historie kort”.

Rutineret trio i spidsen for dansk filmfest

Se Laus Høybyes Instagram-opslag her:

Glæder mig til at indtage værtsrollen til næste år Bodilpris sammen med de her to ynglinge.. Det bliver fanden-filmene-flot..@platt_form @bodilprisen #filmfest

A photo posted by Laus Høybye (@davslaus) on


Dansk skuespillerinde gravid - igen

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu