Skuespiller: Woody Allen giver mig selvtillid

mandag d. 4. juli 2016 kl: 14. 57 Af: Ritzau Fokus
Skuespillerinden Blake Lively blev især kendt for sin rolle som Serena van der Woodsen i tv-serien
Skuespillerinden Blake Lively blev især kendt for sin rolle som Serena van der Woodsen i tv-serien "Gossip Girl". Arkivfoto. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Det hjælper på selvtilliden at arbejde sammen med instruktøren Woody Allen, mener skuespillerinden Blake Lively.

Der er kun rosende ord til filminstruktøren Woody Allen fra skuespillerinden Blake Lively, der medvirker i instruktørens seneste film “Café Society”.

Samarbejdet med den berømte manuskriptforfatter og instruktør har nemlig udstyret den blonde skuespillerinde med en god portion selvtillid. Det fortæller 28-årige Blake Lively i et interview med Hamptons Magazine, hvor hun også forklarer, hvordan det er at arbejde sammen med den karismatiske filmmager.

– Woody skaber et meget behageligt filmset, hvor alle bare er glade for at være der, glade for at lave en film og glade for at være en del af filmhistorien, lyder det fra skuespillerinden, der også nød at arbejde med en rutineret filmskaber.

Woody Allen afviser at have antastet sin adoptivdatter

– Det er virkelig cool at arbejde med en instruktør, der har lavet så meget, fordi han ved præcis, hvad han vil have, forklarer Blake Lively desuden.

Overrasket over så megen tillid

Hun var især imponeret over, at den berømte instruktør viste sine skuespillere så meget tillid.

– Det faktum, at han laver en optagelse for en hel scene, og det kan være en scene med otte personer og kun i et eller to forsøg, giver dig et niveau af selvtillid, fordi når han så har den (scenen, red.), ved han, at han har den, fortæller skuespillerinden.

Hollywood-skuespillere lægger afstand til Woody Allen

Blake Lively slog for alvor igennem som skuespiller med rollen som Serena van der Woodsen i tv-serien “Gossip Girl”. Hun er desuden snart aktuel i thrilleren “The Shallows”, der får dansk premiere i midten af august.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu