Skuespillere klager

tirsdag d. 25. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Skuespillerne fra Lord Of The Rings klagr over bonusordningen. Første klage lyder på, at den bonus man kunne få, var lavere under Two Towers end den var under The Fellowship Of The Ring. Den anden klage lyder på, at det var ikke alle der fik en bonus under Two Towers. Skuespillerne blev ophidsede over dette, og har nu sørget for at få en bedre aftale under The Return Of The King.

Broen-forfattere: -Ikke alle vil kunne lide slutningen

New Line havde ikke nogen kommentarer til sagen. Mange af skuespillerne i Lord Of The Rings har vundet sig til en rolle i filmene, blandt andet Orlando Bloom, der spiller Legolas, og som også er aktuel i Pirates Of The Caribbean.

De 18 skuespillere der ikke var tilfredse med bonusordningen er gået så langt som til at skrive et brev til formanden for Time Warner, Richard Parsons, for at få hvad de har ret til. Time Warner ejer New Line. Efter dette klagede de til New Line, og nu er det lykkedes dem at få en aftale i hus, så alle kan få en bonus, men om den bliver større end den var under de to første film, vides ikke.

Del din kommentar

Forsiden lige nu