Skuespilleren Trine Pallesen siger ja til kærligheden

søndag d. 30. juni 2013 kl: 6. 35 Af: Ritzau Fokus
 

- Jeg er forelsket. For første gang i hundrede milliarder år!, siger Trine Pallesen. Foto: Colourbox

Trine Pallesen er forelsket for første gang i “hundrede milliarder år”.

Skuespiller Trine Pallesen har været alene i otte år. Men nu har hun sagt ja til kærligheden.

Stjernerne fra Rejseholdet: Sådan er det gået dem

– Jeg er forelsket. For første gang i hundrede milliarder år, siger hun til ugebladet Søndag, der udkommer på mandag.

Trine Pallesen, der bl.a. er kendt som Gaby fra Rejseholdet blev i 2005 skilt fra filmfotografen Bo Tengberg, som hun har to børn med.

Siden har den 44-årige skuespiller været bange for at lukke en mand ind i sit liv.

– Jeg tror bare – selv om det selvfølgelig ikke lige var “bare” – at jeg sagde til mig selv: Vil jeg blive ved med at gå rundt resten af mit liv og være bange for at blive såret? Og nej, det ville jeg jo ikke. For så kan man lige så godt lægge sig ned og dø, ikke? Det er da lidt som en levende død, hvis man ikke tør give sig hen og tro på, at man kan samle sig igen, hvis man skulle blive knust, siger hun til Søndag.

Trine Pallesen mødte sin nuværende kæreste, da hun var i gang med at sætte sit hus i stand.

– Og så gik vi dér op og ned ad hinanden i nogle måneder, og så kunne jeg godt mærke, at han var en mand, der stod mere roligt på benene, end jeg selv gør. Han minder mig om min morfar, der også var smed, siger hun uden at røbe navnet på kæresten.

Alligevel blev de to ikke kærester i første hug – Trine Pallesen var ikke parat.

DR-stjerner bekymrede over besparelser: -Det er voldsomt

– Jeg var nok mere bange for at blive såret, end jeg lige troede. Og det kunne jeg pludselig mærke, da jeg mødte ham. For han fik mig jo til at tænke: Ham her har jeg ikke lyst til at miste.

– Og så reagerede jeg på den måde, at jeg skyndte mig at lukke hjertet i. Det er sådan noget, jeg kan komme til. Jeg skal fandme nok klare mig. Og de kan bare ryge og rejse alle sammen. Men efter et stykke tid blev jeg alligevel ked af det. For ja, jeg ved godt, at jeg kan klare alt muligt selv. Men i virkeligheden vil jeg rigtig gerne ikke kunne klare alting selv, siger Trine Pallesen til Søndag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu