Se videoen: Skuespillerinde bader sig i egen modermælk

tirsdag d. 26. august 2014 kl: 1. 51 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespillerinden Olivia Wilde brugte ikke vand, men sin egen modermælk i velgørenhedsudfordringen “Ice Bucket Challenge,” påstår hun. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Skuespillerinden Olivia Wilde hældte modermælk ud over sig selv i stedet for iskoldt vand i populær velgørenhedskampagne, påstår hun.

Den seneste velgørenhedsgimmick hedder “Ice Bucket Challenge” og går ud på at få hældt en spand iskold vand i hovedet for at sætte fokus på den frygtelige nervesygdommen ALS. Men for skuespillerinden og den nybagte mor Olivia Wilde burde gimmicken hedder “Breastmilk Bucket Challenge.”

Se babybilledet: Hollywood-par er blevet forældre igen

– Jeg håber, det er okay. Jeg kunne ikke finde noget vand, så i stedet bruger jeg modermælk, joker den 30-årige skuespillerinde for rullende kameraer i en video på YouTube. Derefter løfter hun den grønne spand over hovedet og lader sig overhælde med noget, hun påstår, er modermælk.

Ifølge Rigshospitalets vejledning for udmalkning af modermælk afhænger det fra kvinde til kvinde og bryst til bryst, hvor meget mælk man kan malke ud, men i hvert fald anbefales det at malke 4-500 ml ud om dagen.

Hvis man tager Wildes brystmælk for gode varer, har hun pumpet adskillige liter ud, for skuespillerinden er drivvåd efter gimmicken.

Når man har gennemført udfordringen, må man nominere tre andre til at gøre det samme, og her nominerer Wilde blandt andet selveste musikeren Prince.

Apropos modermælk så blev Olivia Wilde den 20. april mor til sønnen Otis Alexander, som hun har fået med gemalen, skuespilleren Jason Sudeikis. I septemberudgaven af magasinet Glamour medvirker Wilde i øvrigt i en fotoserie, hvor hun blandt andet ammer sin søn.

Se Olivia Wilde overhælde sig selv med substansen:

Skuespillerpar stråler: Venter barn nummer to

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu