Skuespillerinde bekræfter lesbisk forhold

torsdag d. 28. juli 2016 kl: 8. 27 Af: Ritzau Fokus
Cast member Kristen Stewart poses on the red carpet before the screening for the film
Kristen Stewart (billedet) bekræfter hun har et lesbisk forhold til filmproduceren Alicia Cargile. Foto: YVES HERMAN/Scanpix (Arkivfoto)

Hollywood-stjernen Kristen Stewart bekræfter for første gang offentligt, at hun danner par med den kvindelige filmproducer Alicia Cargile.

En forelsket Kristen Stewart bekræfter nu offentligt, at hun har et lesbisk forhold til filmproduceren Alicia Cargile.

Filmfestival i Cannes er klar til ny æra efter MeToo

Det siger Stewart i et interview med det britiske magasin ELLE UK.

De to er set offentligt sammen flere gange, men først nu åbner den 26-årige “Twilight”-skuespillerinde ærligt op om forholdet, der til tider har været turbulent.

– Lige nu er jeg bare virkelig forelsket i min kæreste. Vi er gået fra hinanden nogle gange og har fundet sammen igen, og denne gang har jeg det sådan: Endelig kan jeg føle igen, siger Kristen Stewart til ELLE UK.

Inden hun mødte Alicia Cargile dannede Kristen Stewart par med skuespiller Robert Pattinson, som hun spillede sammen med i “Twilight”-filmene.

Men stjernen har tilsyneladende ikke været så glad i forholdet til en mand, som hun er sammen med Alicia Cargile, afslører hun i interviewet.

– Da jeg datede en mand, skjulte jeg hele tiden alt, hvad jeg gjorde, fordi alt, der var personligt hurtigt blev trivielt, så jeg kunne ikke lide det, fortæller Kristen Stewart til magasinet.

Men det ændrede sig, da hun begyndte at date en kvinde.

– Det åbnede mit liv op, og jeg er så meget mere lykkelig, siger Kristen Stewart.

Biseksuel Twilight-stjerne: -Jeg er ikke færdig med mænd

Kristen Stewart er i øjeblikket aktuel med filmen “Café Society”, som er instrueret af Woody Allen. Filmen har premiere i Danmark 6. oktober 2016.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu