Skuespillerinde i dansefinale: Der tog i fejl

lørdag d. 21. november 2015 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen er spændte på den danske landskamp mod Sverige. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen er klar til finalen næste fredag. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Skuespillerinden Ena Spottag er klar til dansefinalen. Ud over danseeventyret sætter hun stor pris på sin rolle som inspirationskilde.

Skuespillerinden Ena Spottag blev ikke spået de store chancer af bookmakerne, da de nye dansepar blev præsenteret for nogle måneder siden.

De forudsigelser er nu gjort til skamme, for den 30-årige skuespillerinde sikrede sig fredag aften en plads i Vild med dans-finalen sammen med partneren Thomas Evers Poulsen, og parret, der kalder sig “Team Glad”, havde også svært ved at holde smilene tilbage.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

– Jeg har ikke forstået det helt endnu. Jeg er bare forvirret og glad. Det er helt fantastisk, at jeg er i finalen. Det kommer virkeligt bag på mig. Jeg kan slet ikke beskrive det her, siger Ena Spottag, da Ritzau Fokus møder hende efter showet.

Glad for at overraske

Skuespillerinden, der er kendt fra tv-serien “Badehotellet”, er glad for, at hun har formået at overraske både bookmakere, seere og dommere med sine flotte præstationer igennem programmet.

– Det er altid dejligt at kunne overraske. Bookmakerne har nok taget det ud fra, at jeg ikke er så kendt, og at jeg er lidt “chubby”. Og særligt på den sidste del, er jeg glad for at kunne overraske og vise, at det er lige meget, hvordan man er bygget. Man kan sagtens danse, hvis man lægger hjertet i det.

– Det betyder meget for mig, for jeg ved, at der er mange andre runde mennesker, der måske oplever, at folk ikke tror, at de eksempelvis kommer ud og svinger lårene til klassefesten, og det er dejligt, at jeg kan give dem lidt håb. Man skal bare have det sjovt og danse løs, griner hun.

Flere seere har kaldt hende en inspirationskilde, og det sætter hun stor pris på.

– Det gav en helt anden dimension til det her eventyr. Jeg er glad for mig selv, som jeg er, og hvis det kan hjælpe andre til at føle det samme, så er det vigtigt. Jeg er stolt af at være repræsentant for det, siger hun.

Første par ude af Vild med dans: Tv-stjerne færdig

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen skal kæmpe om titlen som årets Vild med dans-vindere næste fredag i Forum Horsens.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu