Skuespillerinde: -Jeg har skyldfølelse over for mine børn

mandag d. 26. december 2016 kl: 13. 40 Af: Ritzau Fokus
Actress Reese Witherspoon poses at the world premiere of the film
Skuespillerinden Reese Witherspoon er mor til børnene Ava, Deacon og Tennessee. Foto: DANNY MOLOSHOK/Scanpix (Arkivfoto)

Skuespillerinden Reese Witherspoon indrømmer, at hun har dårlig samvittighed, når hun er væk fra sine børn.

Julen står for døren, og det betyder for de fleste hygge i familiens skød.

Men er man en travl skuespillerinde og mor, kan det godt være svært at finde tid til at være lige så meget sammen med sine børn, som man gerne vil.

Det gælder også Hollywood-skuespillerinden Reese Witherspoon, der i et nyt interview med Glamour.com indrømmer, at hun af og til har dårlig samvittighed over for sine børn.

Oscar-vinder med vind i sejlene skal fejres

– Enhver kvinde føler sig skyldig, hvis hun arbejder og skyldig, hvis hun altid er hjemme, siger Reese Witherspoon i interviewet.

Den 40-årige Oscar-vinder, som blandt andet er kendt fra filmen “Walk the Line”, er mor til børnene Ava på 17 år, Deacon på 13 år samt fireårige Tennessee.

Reese Witherspoon er dog god til at sige til sig selv, at hun ikke skal tage sig af andres mening om, hvor meget hun bør være sammen med sine børn.

– Man bliver nødt til at leve sit liv og træffe sine egne beslutninger. Hver familie er forskellig, og hver enkelt familie bør træffe sine egne beslutninger baseret på deres omstændigheder, siger Reese Witherspoon og fortsætter:

– Man er nødt til at hæve sig over negativiteten og huske på, at man gør det rigtige for sin familie, siger hun.

Det regnede med priser ved Golden Globe - men dansker-film blev forbigået

Selv tager skuespillerinden fat på skylden, når hun i 2017 medvirker i komedieserien “Big Little Lies”, som blandt andet handler om kvinders dårlige samvittighed.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu