Skuespillerinde kvitter religion for alkohol

fredag d. 11. juli 2014 kl: 8. 42 Af: Ritzau Fokus
 
Leah Remini nyder en drink fra tid til anden.

Leah Remini nyder en drink fra tid til anden. Foto: Dan Steinberg/AP

Skuespillerinden Leah Remini har droppet Scientology, og det er hun glad for. Det betyder nemlig, at hun må drikke alkohol engang imellem.

Mange religiøse danskere går nok med samme dilemma: Religion eller alkohol?

Kendt skuespiller anklager Scientology for seksuelt misbrug

For “Kongen af Queens”-skuespillerinden Leah Remini har de våde varer vundet kampen. Remini var ellers medlem af Scientology-religionen i over 30 år, men den 44-årige amerikaner er glad for sin beslutning.

– Det værste ved Scientology var, at jeg ikke kunne nyde en drink, når jeg havde lyst til det. Det bedste ved at have droppet religionen er, at det kan jeg nu, sagde den rutinerede tv-stjerne i onsdagens udgave af det amerikanske tv-program “Watch What Happens Live”.

Der er gået et år, siden Remini valgte at droppe Scientology, og selv om hun nyder ikke at være bundet af restriktioner, erkender hun, at det er svært at miste de venner, der stadig er religiøse.

– Når jeg kigger min telefon igennem, er der nogle personer, som jeg ikke kan ringe til på grund af, at de er medlemmer af Scientology. Men selv om jeg har mistet nogle venner, har jeg stadig en fantastisk familie og nogle gode venner, sagde skuespillerinden under et interview i tv-programmet “Good Morning America”.

Scientology går til angreb på skuespiller

Både Remini og hendes familie er netop nu aktuelle i reality-programmet “Leah Remini: It’s All Relative”.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu