Skuespillerinde revser reality-babe

mandag d. 24. marts 2014 kl: 14. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Den amerikanske skuespillerinde og model Eva Longoria mener ikke, at realitystjerner har lige så meget ret til et privatliv som skuespillere.

Den amerikanske skuespillerinde og model Eva Longoria mener ikke, at realitystjerner har lige så meget ret til et privatliv som skuespillere. Foto: Evan Agostini EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Den amerikanske skuespillerinde Eva Longoria har ikke meget til overs for realitystjerner, der brokker sig over manglende privatliv.

Hvis man vil leve af at udstille sit eget liv i offentlighedens rampelys, så må man vænne sig til, at det lys følger én overalt.

Khloe Kardashian er gravid

Det mener i hvert fald den amerikanske skuespillerinde Eva Longoria, der er blevet interviewet til det australske radioprogram “Confidential” på kanalen Nova Radio.

Ifølge Herald Sun benyttede hun her lejligheden til at kommentere på de seneste dages røre over reality-fænomenet Khloe Kardashians undvigemanøvrer under et interview med to australske medier i sidste uge. Her stoppede Kardashian interviewene, da hun blev spurgt ind til sin søsters forestående bryllup med Kanye West og parrets datter North West.

– Der er helt bestemt ting, som er over grænsen og ikke burde blive spurgt ind til, men jeg synes, det er anderledes for en realitystjerne end for en skuespiller, sagde Longoria.

Khloe Kardashian er angiveligt gravid

– En skuespiller går ud og spiller skuespil og arbejder, og nogle ting bliver overladt til det private. Realitystjerner er berømte på grund af den virkelighed, der er deres liv, fortsatte den 39-årige skuespillerinde, der var i Australien som et led i sit arbejde som L’Oreal-ambassadør.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu