Skuespillerinde undskylder diva-nykker

onsdag d. 19. november 2014 kl: 8. 12 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespillerinden Katherine Heigl deltager her i Emmy-uddelingen. Selv var hun i 2008 så muggen over ikke selv at blive nomineret til tv-prisen, at hun kvittede sit job.

Skuespillerinden Katherine Heigl deltager her i Emmy-uddelingen. Selv var hun i 2008 så muggen over ikke selv at blive nomineret til tv-prisen, at hun kvittede sit job. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Katherine Heigl sagde sin tv-rolle op på grund af manglende tv-priser. Nu beklager hun.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Der var ikke kun drama i den fiktive verden under indspilningerne af tv-serien “Greys hvide verden.” Også bag kameraet var pulsen høj og hæsblæsende.

En af seriens hovedpersoner, skuespillerinden Katherine Heigl, kvittede jobbet på den yderst populære tv-serie, fordi hun mente, at hun “ikke fik materiale, der kunne positionere hende til en Emmy-nominering.”

Efter den udmelding har der siden 2008 været iskold luft mellem Heigl og seriens skaber, Shonda Rhimes. Faktisk så meget, at Rhimes for nylig i et interview med The Hollywood Reporter udtalte, at hun “ikke har tid til dårlige mennesker omkring sig.”

I samme interview gav hun desuden udtryk for, at der uden Heigl på settet var mindre brok og arrogance.

Det har imidlertid fået Katherine Heigl til at tage Rhimes’ ord meget alvorligt og beklage sin divaattitude i et interview i tv-programmet Extra.

– Det, som Shonda har sagt, stinker virkelig. Jeg er så ked af, at hun har det sådan, og at jeg har efterladt så dårligt et indtryk, siger skuespillerinden, der er helt bevidst om sit dårlige ry.

– Jeg ville ønske, at jeg kunne ændre det. Det eneste, jeg kan gøre, er at bevise det modsatte, lyder det fra den 35-årige skuespillerinde, der dog har en taktik til at ændre sit omdømme.

– Jeg bliver nødt til at give folk en god samarbejdsoplevelse med mig, så mit ry ikke forbliver dårligt, siger hun.

Siden opsigelsen har Heigl primært lavet romantiske komedier og været producer.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu