Skuespillerne fra Jul i Valhal holder alle pauser fra skuespil

fredag d. 16. november 2012 kl: 18. 42 Af: Kendte.dk NY
 

Hvis i husker julekalenderen ‘Jul i Valhal’ husker i de tre skuespillere Laura, Clara og Lukas som er med i den, de holder alle pauser fra skuespil


Jul i Valhal Skuespillere holder Pause Kendte
Skuespillerne fra Jul i Valhal. – Foto: Tv2.dk

 

Tv2 genudsender Jul i Valhal
Når TV2 vælger at genudsende ‘Jul i Valhal’ i år så får du at gense de tre barnestjerner Laura Østergaard, Clara Bahamondes og Lukas Schwarz Thorsteinsson som første blev udsendt i 2005.

 

Selvom alle tre dengang var enige om det var sjovt at være barnestjerne render ingen af dem rundt med drømmen om at blive en store stjerne indenfor film branchen. Den mest aktive efter julekalenderen har været 16 årige Clara.

Laura fra Jul i Valhal: Det ønsker jeg mig

 

Læs også: Amalie til Peter: Du er langt ude

 

 Som blandt andet har været med i ‘Sommer’, ‘Krummerne’ og ‘Vølvens forbandelse’ og film udgaven af julekalenderen ‘Guldhornene’.

 

 – Især efter den sidste film, fik jeg nok. Jeg var ret afklaret, siger den unge gymnasieelev, der går i 1.g. i København.

 

Læs også: Nicoline Simone Møller fra X-factor idømt 1 år og 6 måneders fængsel

 

Dog åbner både hun og 20 årige Laura op for at komme i gang med film igen, hvis de rette bud kommer. Mens Lukas lukker helt ned for drømmen og siger at han tager og går efter at blive klogere og klogere.

 

– Det er en fed film, men den floppede fælt. Det var en stor skuffelse for mig, derfor droppede jeg drømmen, erkender Lukas Schwarz Thorsteinsson om filmen ‘Skyskraber’.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu