Skuespillerpar er blevet forlovet

lørdag d. 23. juli 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
CA:
Parret mødte hinanden i London i januar 2015. Foto: Sthanlee B. Mirador/Scanpix (Arkivfoto)

Skuespillerparret Lizzy Caplan og Tom Riley er blevet forlovet, seks måneder efter at de bekræftede forholdet.

Bryllupsklokkerne kommer snart til at ringe for skuespillerparret Lizzy Caplan og Tom Riley, der nu officielt har bekræftet, at de to er forlovet.

Det skriver E! News, som af en repræsentant for skuespillerinden har fået bekræftet, at Tom Riley, der blandt andet er kendt fra tv-serien “Da Vinci’s Demons”, friede til sin kæreste tilbage i maj, da parret var i New York.

De to mødte hinanden i London i januar 2015, hvor skuespillerinden var i gang med at indspille en film, og parret bekræftede deres forhold i januar 2016, da de mødte op på den røde løber hånd i hånd.

Lizzy Caplan er blandt andet kendt fra teenagefilmen “Mean Girls” og tv-serien “Masters of Sex”.

Tidligere har skuespillerinden udtalt, at hun ikke var særligt begejstret for tanken om i fremtiden at gifte sig med en kollega.

– Jeg romantiserede faktisk idéen om en hjemmegående far. Delvist fordi jeg synes, det er en meget sexet ting, men også fordi hvis der er to arbejdende skuespillere, og de begge får et job, og de har en baby, så er det moren, der kommer til at blive med babyen.

– Jeg ser det hele tiden. Det virker meget urimeligt, har den 34-årige skuespillerinde tidligere forklaret til canadisk Elle ifølge E! News.

Hvornår parret siger ja til hinanden ved alteret er endnu ikke offentliggjort.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu